Zdravím chlapci.Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s olejem do el.traf.Známí toho má docela dost tak už kutíme jestli to nepoředit s naftou.Je to dost řídké ale moc se mi to nepozdává.
fialamala píše:Zdravím chlapci.Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s olejem do el.traf.Známí toho má docela dost tak už kutíme jestli to nepoředit s naftou.Je to dost řídké ale moc se mi to nepozdává.
fialamala píše:Zdravím chlapci.Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s olejem do el.traf.Známí toho má docela dost tak už kutíme jestli to nepoředit s naftou.Je to dost řídké ale moc se mi to nepozdává.
pokial viem, trafo olej je pekne svinstvo a nechcel by som to dychat, moze to niekto objasnit?Vazne vam stoji tych par usetrenych korun za znicene zdravie?
jede to lip nez na naftu, ale uz ho nemuzu sehnat. samozrejme s nizkyma teplotama pribyva problemu s vizkozitou. jezdil sem ho v 1,6TD i 1.9TDi no problemo na cistý neředěný