http://www.szwholesale.com/images/ProPh ... MANDER.jpg
potreboval som to hlavne na vycitanie pinu a zmenu km v RJ motora EDC 15. (na km mam vagtacho 2.50). ale kedze mam teraz problem s rj airbagu (temu nizsie

to be continued....

Moderátoři: šulda, Moderátoři
zbernicu prepnut viem tam problem nie je. jednotku mam na stole ale to je ina kapitola. teraz riesi mpreco mi nejde commnader tak ako ma....aj ked je to klon...dodi911 píše:Mam presne ten isty problem, tiez som skusal crash a nic. Rozpraval som s jednym chlapikom a vravel ze mam vyhodit jednotku von a skusit na stole, zevraj nieco blokuje system, neviem. Nakoniec auto muselo odyst, tak uz z toho nebolo nic, nemam to odskusane. K tomu k a can, v pravom spodnom rohu sw mas okienko kde prepinas zbernicu k, alebo can, skus pozriet.
neviem, asi nie, aky ma nick na sk vw clube ? posli cez sz. mas nejake riesenie ? ja s nim prave zapasim v garazimisoVW píše:Kevino, nekupoval si ten kabel od cloveka z SK VW clubu?
Pozor na to ,on něco umí ,ale airbagovku tak možná dodrbatnogis píše:Takže tlačítko je tam jen do počtu?fireblademan píše:commander 1.4 crash date neumí