Dílenské příručky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dílenské příručky
Všude házíte logy a kanály a podobně, je někdo ochoten se podělit o dílenské příručky k vozidlům (jakýmkoli) abych také věděl o čem to sakra mluvíte? Díky moc.
- maniacdewil
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
myslim ,že logy v dp nebudou,
,to je tak zvlaštní věc,že to snad nikde neni ale všeobecně se o tom ví
,mě by se zase šikl nějaky program,ktery mi ukaže kde je na motoru třeba "čidlo klepaní motoru" jako se mi to stalo včera,že jsem ho na 1.4 16v hledal tak ,že jsem ho našel v etosu (v těch jejich čmaranicích)a podle toho jak vypada jsem vzpomínal jestli už jsem ho někde neviděl,ve workshopu mi to ukaže schema,ale nakres nic,kterej soft by mi pomoh 

CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE 

No to mi taky točí,všechno co sem potřeboval pohledat tak sem stejně nenašel,mam akorát funkční vivid 2004 a tam je toho pomálu.maniacdewil píše:myslim ,že logy v dp nebudou,,to je tak zvlaštní věc,že to snad nikde neni ale všeobecně se o tom ví
,mě by se zase šikl nějaky program,ktery mi ukaže kde je na motoru třeba "čidlo klepaní motoru" jako se mi to stalo včera,že jsem ho na 1.4 16v hledal tak ,že jsem ho našel v etosu (v těch jejich čmaranicích)a podle toho jak vypada jsem vzpomínal jestli už jsem ho někde neviděl,ve workshopu mi to ukaže schema,ale nakres nic,kterej soft by mi pomoh

NO já mám c..ck na vivid 2006, ale tam toho zas tak moc taky neni. Dycky budeme hledat součástky nebo něco jinýho, naše výhoda je že jsme češi a tak si umíme poradit
Já jsem myslel něco jinýho. Mám supervag ale když koukám na živý data z jednotky, mnohdy nemají název a já pak nevím v kterém kanálu hledat jakou hodnotu, je tohle někdy popsaný?

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Aktivista
A odkud jis že byhc jí od tebe za mírný poplatek za CD a snahu koupil abych jí nemusel stahovatratas píše:Jo, stazenou ji mam hned v nekolika verzich, jenze ta mrcha mi nejede na notasu. Chce rozliseni, ktere mi nebere ani jeden notas v pracineexistuje na VW neco jineho kompletniho jak treba DIALOGYS na rencky?
Dik

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
váha píše:A odkud jis že byhc jí od tebe za mírný poplatek za CD a snahu koupil abych jí nemusel stahovatratas píše:Jo, stazenou ji mam hned v nekolika verzich, jenze ta mrcha mi nejede na notasu. Chce rozliseni, ktere mi nebere ani jeden notas v pracineexistuje na VW neco jineho kompletniho jak treba DIALOGYS na rencky?
Dik
Také bych měl zájem mám co na výměnu kdyžtak po SZnebo mailem
-
- Aktivista
Z netui si to taky můžu stáhnout,ale já myslim vypálit na DVD a předat osobněwrip píše:ratas píše:Klidne bych ji i nekam uploadnul, jen nemam misto, jestli nekdo mate, neni problem. Ma to necele 4 GB, je to i s nejakyma audidatama 2004.
zkus to přes sendspace a nebo mi to pošli přez icq jeestli máš já to tam pak šoupnu

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
váha píše:Z netui si to taky můžu stáhnout,ale já myslim vypálit na DVD a předat osobněwrip píše:ratas píše:Klidne bych ji i nekam uploadnul, jen nemam misto, jestli nekdo mate, neni problem. Ma to necele 4 GB, je to i s nejakyma audidatama 2004.
zkus to přes sendspace a nebo mi to pošli přez icq jeestli máš já to tam pak šoupnu
to já sem skromnější mě by to stačilo i znetu jen nevím odkaď