Budíky Cherokee bez ŘJ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
OffroadMaster
- Nováček
Budíky Cherokee bez ŘJ
Nemáte někdo zkušenosti s předěláním elektrických budíků na palubce u Jeepa WM motor 2,5TD? Nebo něčeho podobného? Vyndala se řídící jednotka a nechce se mi tahat každý kabel zvlášť. Rozsvítil se immo , který si myslím celé blokuje. Otázkou je jestli se dá immo vyřadit z provozu uplně a zprovoznit budíky na palubce, nebo se musí přivést z čidel nový drátek a budíky dát nové. Radši bych to nějak očůral. Díky
-
OffroadMaster
- Nováček
No v chrysleru to měli, řekli že je vypálená řídící jednotka, tak jsem ji vyndal, dal mechanické čerpadlo. No a protože jsou tam ty debilní spoje, musel bych nejen natahato nové kabely od čidel přímo k budíkům ale také koupit nové budíky. To je práce na týden a hlavně bych chtěl zachovat vzhled palubky. V chrysleru mi chytrý pán tvrdil, že se musí immo na spínací skřínce sespárovat s ŘJ, ale tu tam nemám, takže vlastně ten immo na kličku byl zbytečný...
-
OffroadMaster
- Nováček
No protože jezdím hodně do vody a bahna, tak jsem si řekl, že co nejméně elektroniky. Za řídící jednotku chtěji 5000,- starší, no a musim do chryslera a tam mi to za další prachy sespárují. Mě to jezdí, jen nejdou budíkyzapa píše:Immo. je součástí řídící jednotky a dálkový ovladač se páruje k řídící jednotce.Být tebou,tak seženu jinou ŘJ.
master.nazory.cz