je to kruzok pod volantom. Vzdy radsej napis co to je presne za chybu (nazov), aby vsetci nemuseli otvarat VIS a vzdy uved ake to je auto, motor, rok vyroby....
Ahoj.Mám stejný problém na Sharan 02
00778 - snimac uhlu rizeni (G85)
004 - zadny signal / komunikace
V měřených hodnotách ukazuje stále 0° a nemění se.Vyměnil jsem kroužek za jiný a nepomohlo.Napájení do něho jde.Dá se nějak zjistit jestli funguje kroužek?Ta chyba ani nejde smazat-hned se objeví znova.Spojí se VAG přímo s tímto kroužkem?
Dík.
Už si nevím rady.Dal jsem druhý kroužek a stále to neukazuje v měřených hodnotách ůhel natočení volantu.Je možné že je vadná ř.j. ABS?Nemáte někdo zapojení konektoru u ABS ať si proměřím vedení?Je to 7M3 907 379 E.
gambac píše:Už si nevím rady.Dal jsem druhý kroužek a stále to neukazuje v měřených hodnotách ůhel natočení volantu.Je možné že je vadná ř.j. ABS?Nemáte někdo zapojení konektoru u ABS ať si proměřím vedení?Je to 7M3 907 379 E.
to bude vedenie schemu nemam ale skus podla farieb od kruzku za konektorom
gambac píše:A nevíš náhodou jestli ty barvy vedou přímo k ABS?Jestli se někde ve svazku nezmění?
museli by ist cez dalsi konektor co moze ale nemusi byt pravda ... skus pozret a uvidis ...
z kruzku do nejakeho konektora a tie farby hladaj aj pri abs ... som at work a nemam tu nic ani etku ci je to jeden zvazok ..tak ti nepomozem
gambac píše:Ahoj.Mám stejný problém na Sharan 02
00778 - snimac uhlu rizeni (G85)
004 - zadny signal / komunikace
V měřených hodnotách ukazuje stále 0° a nemění se.Vyměnil jsem kroužek za jiný a nepomohlo.Napájení do něho jde.Dá se nějak zjistit jestli funguje kroužek?Ta chyba ani nejde smazat-hned se objeví znova.Spojí se VAG přímo s tímto kroužkem?
Dík.
gambac, mám ten istý problém, Sharan 2001, ta istá chyba, furt vypisuje tu chybu, vymenil som krúžok a to iste. Vyriešil si to? Prosím poraď kde bola chyba. Díík