stahovani oken na dalku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No nevim.Jestli vidim DP tak staci vym.motory ve dveri a podle zapojeni v DP zadna komfortka nemeni.[/quote]volvak píše:ved to vidim aj ja. lenze ty mu narhujej vymenit rj komfortu a rj vo dverach.... ja navrhujem alarm....
no neviem ale nove rj komunikuju po LIN bus starsie CAN bus takze aj komfortka

-
- Přispěvovatel
zdravim mohol by som poprosit i ten soft alebo ako to upravim tiež na mojej 1J0 959 799 AH? dakujemHokr píše:Samozrejme mam dalkove ovladany central - klasickym klicem -nevystrelovacim. Tak to bylo mysleno.michal vw píše:tak nac ti je stahovani oken na dalku kdyz nemas dalkacHokr píše:Zdravim, zalezi to na typu klice?
Mam Seat Toledo modelovy rok 2001. Klic je klasickej - nevystrelovak.
Jednotka komfortu 1J0 959 799 AH.
Mam taky sanci?
Diky.
Mohl bych to vyzkouset na jednotce 1J0 959 799 AH, ale nemam soft, kterym by sly hodnoty menit.
Tepovanie, mechanika. UPDATE máp RNS COLUMBUS, VCDS, ODIS ENGINNERING
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
-
- Přispěvovatel
- Milan Sharan
- Přispěvovatel
hehe notas s COM uz jsem sehnal,COM kabel taky mam, v programu se s autem spojim ale nastal další problém, který mě už dorazil dokonale. VDS-PRO chce odkliknout myší, do jaké jednotky chci,tudíž chci do 46-komfortní jednotka. Může mi někdo říct,jak pod DOSem kliknu myší???Ten notebook ma touchpad, který pod dosem nejede:-) V COM1 portu mám VAG kabel,takže starou myš tam nedám:-) Tak jak tam odklikáváte, aby jste se dostali do určité jetnotky??????volvak píše:Podle me prevodnik s VDS-PRO nespoji zkousel jich hodne a nic.Jedine reseni je sehnat starsi notes s com a je po problemech.
VW Passat 1.9 TDi 81kW AFN rv. 1999
Olomouc
Olomouc