externi chladic oleje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- fonomat
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
externi chladic oleje
Ahoj, chci si dat pridavnej chladic oleje a narazil jsem na problem ohledne sandwiche. Nevite jaka firma je dela na TDi ? cetl jsem ze racimex ale nevim typ atd.
dekuju za kazdou radu
dekuju za kazdou radu
Re: externi chladic oleje
Chladič není problém sehnat ale jak udělat dobře vedení oleje??fonomat píše:Ahoj, chci si dat pridavnej chladic oleje a narazil jsem na problem ohledne sandwiche. Nevite jaka firma je dela na TDi ? cetl jsem ze racimex ale nevim typ atd.
dekuju za kazdou radu
Napojení, hadice a tak..

Kdo jinému jámu - až se ucho utrhne!!
No jo ale odkud to chceš napojit???Rybízek píše:já bych viděl spíš problem s vehnání toho sadwiche hadice sou v pohodě dáš tam panceřévky a s pořádnejma holendrama.
4Fonomat:Možna by to chtělo zjistit jestli to nemá nějakej benzínovej blok stejny a schánět to na něj.

Jinak výbornej chladič oleje má Fabia WRC

- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
woe to je to co tu řešíme to na to připojení tomu se říka sadwich dáva se to tam kde máš olejovej filtr
http://www.sandtler.de/katalogangebote/ ... latten.htm
http://www.sandtler.de/katalogangebote/ ... latten.htm
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
-
- Aktivista
presne tak to resim
...jen je jediny problem panove - vymenik je vyssi, nezli tento "adapter", takze musite nechat vyrobit mezikusy z trubek...navic, pokud nemas v systemu termostat s dobrym nastavenim, tak mas problem ...a to je muj problem
mam termostat na 72° 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)