2.0 dti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
2.0 dti
Zdravim všechny odborníky,nenastartuje mi Opel Zafira 2.0dti,diagnostika mi napsala že 17 EXISTUJE. signál otáček motoru není k dispozici,můžete poradit,diky tam jsou totiž dva snímače, jeden počtu otáček a druhej jsem nenašel,kdžtak napište kde ho najít,dík
Re: 2.0 dti
druhy je v cerpadle.patastuning píše:Zdravim všechny odborníky,nenastartuje mi Opel Zafira 2.0dti,diagnostika mi napsala že 17 EXISTUJE. signál otáček motoru není k dispozici,můžete poradit,diky tam jsou totiž dva snímače, jeden počtu otáček a druhej jsem nenašel,kdžtak napište kde ho najít,dík
-
- Nováček
2.0 dti
Zdravim všechny,auto už jezdí,přisávala jedna hanička u čerpadla
Zdravím mám problém se Zafirou, auto jede i startuje normálně akorát když jedu normální klidnou jízdou v nižších ustálených otáčkách tak se rozsvítí auto s klíčem (kontrolka MIL nesvítí) jen to auto s klíčem a auto se nevytočí víc jak do myslím 3000ot a modře kouří,ale jen vypnu a zapnu klíček,stačí na chvilinku a motor zas jede normálně,akorát když prostě jedu normální jízdou tak se rozsvítí kontrolka a auto netáhne a točí jen do 3000ot a modře kouří a při těch 3000ot je jak omezovač a trošku škube,ale jen v tom "omezovači" 3000ot...
jinak po tom když vypnu a zapnu klíček když to netáhne a svítí ta kontrolka auta s klíčem,tak po vypnutí a zapnutí žádná kontrolka nesvítí a rozsvítí se zas až když to přestane táhnout
EGR je v pořádku... Nevím na co se víc zaměřit,zkoušel jsem to obyč EOBD diag a bez závad... ještě zkusím lepší diag,ale myslím že to bude taky bez závad...
PROTO PROSÍM O JAKOUKOLI RADU.... PŘEDEM DĚKUJI
jinak po tom když vypnu a zapnu klíček když to netáhne a svítí ta kontrolka auta s klíčem,tak po vypnutí a zapnutí žádná kontrolka nesvítí a rozsvítí se zas až když to přestane táhnout
EGR je v pořádku... Nevím na co se víc zaměřit,zkoušel jsem to obyč EOBD diag a bez závad... ještě zkusím lepší diag,ale myslím že to bude taky bez závad...
PROTO PROSÍM O JAKOUKOLI RADU.... PŘEDEM DĚKUJI