Diagnostika u JTD vyblikanim

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
autickar21
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od autickar21 »

favo007 píše:Jo dodej prosim to se bude hodit. Nemate nekdo fotky a navod jak vytahnout zarezly srouby ulozeni zadnich ramen? muze to byt cokoliv s podvozkem tipa. Jen proste nevim jak to vybit kdyz tam je ta nadrz a nechci ju sundat
vytahuju sa s opacnym kladivom, ak nejdu tak len nadrz dole.... sak su to 3 sroby, eskapasky a samozrejme cerpadlo odpojit...
favo007
Přispěvovatel

Příspěvek od favo007 »

jak s opacnym kladivem? kdosi rikal ze si navaril kladivo na trubku,ale to bych si jako musel koupit velikostne stejne kladivo a navarit to tam. Tu nadrz fakt nechci dolu. Ja se bojim at se neco s tim cerpadlem nestane.
Treba to pujde vyklepat. Povolit to slo taky pekne. Uz s etesim az to bude hotove. Ted jeste nejak dostat dolu tu spotrebu. Musim zmerit vscehny cidla ke kterym mam hodnoty
Torgan
Přispěvovatel

Příspěvek od Torgan »

Nadrz dole a dobre velke kladivo (LOL)
Fiat Bravo 1,9JTD GT- velky IC,vyfuk,Turbo I.H.I RHF5 1,1-1,5 Bar, 235 dvojhmota+ kovokeramika,Vacsie kotuce v predu v zadu, soft BH motor 160ps 360Nm
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
favo007
Přispěvovatel

Příspěvek od favo007 »

No ja to zkusim bez zdelani nadrze. Mechanik mi rikal ze to taky vzdy delal bez zhozeni a ma to za 5 hodin vsechno.
makomako
Sběrač informací

Příspěvek od makomako »

Tak ja nevim, tema o diagnostice a resi se tu hlavne uplne jine veci. Jinak teda nikdo neprisel na dobroukombinaci kabelu a freesoftu na JTD? :-(
autickar21
Přispěvovatel

Příspěvek od autickar21 »

opacne kladivo.dlha tycka s hacikom. zahaknes to za hlavu srobu a zavazim ktore volne beha po tycke, ktora je zakoncena dorazom, to rachanim zavazia o doraz postupne vytahujes... Je aj druhy sposob, konec srobu kde bola matka urezes, co najviac a s gulatinku ako medzikusom ho vyrazas von.
Naposledy upravil(a) autickar21 dne 12 říj 2009, 15:51, celkem upraveno 1 x.
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

mne ide na alfu aj na ducato unidiag ale ste som nerozchodil airbagy a abs
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

Človek ktory nevie co je "REVERZNE KLADIVO " by ho isto nemal brat do ruky lebo nieco sku....vi tak ako toto vlakno ! ! !
To o tom vibijani co si tu pisete je primitivna vec ak ma niekto asponn trochu skusenosti.Ale ak tomu nerozumie je dobre dat zarobit aj niekomu
druhemu
Chlapi ja som toto pokladal za seriozne forum tak z toho prosim nerobte babinec
SZ mozem poslat stranku fora kde sa vedu taketo detske reci to si fakt pokecate

Ale ospravedlnujem sa ak mas na svojom aute riad. jednotku prepojenu aj na podvozok
favo007
Přispěvovatel

Příspěvek od favo007 »

matus píše:Človek ktory nevie co je "REVERZNE KLADIVO " by ho isto nemal brat do ruky lebo nieco sku....vi tak ako toto vlakno ! ! !
To o tom vibijani co si tu pisete je primitivna vec ak ma niekto asponn trochu skusenosti.Ale ak tomu nerozumie je dobre dat zarobit aj niekomu
druhemu
Chlapi ja som toto pokladal za seriozne forum tak z toho prosim nerobte babinec
SZ mozem poslat stranku fora kde sa vedu taketo detske reci to si fakt pokecate

Ale ospravedlnujem sa ak mas na svojom aute riad. jednotku prepojenu aj na podvozok
Tyhle kecy jsou uplne k nicemu. Raci pomlc.
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

jak to myslis ze k nicomu :? :? :? :?

ty si nepochopil ako som to myslel :? :? :? :? :? :? :? :?
sikin1987
Aktivista

Příspěvek od sikin1987 »

ano nepochopil,protoze nekterym slovenskym vyrazum nerozumim,ale zadne rady. Proste k nicemu.
Non1
Přispěvovatel

Příspěvek od Non1 »

jurki888 píše:mne ide na alfu aj na ducato unidiag ale ste som nerozchodil airbagy a abs
KKL - USB ?
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

Non1 píše:
jurki888 píše:mne ide na alfu aj na ducato unidiag ale ste som nerozchodil airbagy a abs
KKL - USB ?
ano kkl usb funguje to super aj napriek niektorim majstrom ktory sa tu vystatovali ze z fiatom sa kkl nikdy nespoji (LOL) (LOL)
Non1
Přispěvovatel

Příspěvek od Non1 »

jurki888 píše:
Non1 píše:
KKL - USB ?
ano kkl usb funguje to super aj napriek niektorim majstrom ktory sa tu vystatovali ze z fiatom sa kkl nikdy nespoji (LOL) (LOL)
Musím skúsiť, kábel mám len ten softvér som neskúšal. S pár inými mi to nešlo, respektíve trepalo blbosti. Smola je, že nemám notebook, musím vláčiť celú moju ťažkú kravu aj s monitorom. (wallbash)
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Non1 píše:
jurki888 píše:
Non1 píše: KKL - USB ?
Musím skúsiť, kábel mám len ten softvér som neskúšal. S pár inými mi to nešlo, respektíve trepalo blbosti. Smola je, že nemám notebook, musím vláčiť celú moju ťažkú kravu aj s monitorom. (wallbash)
(rofl) Ty vole.To mas dobru posilnovnu.....
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“