vytahuju sa s opacnym kladivom, ak nejdu tak len nadrz dole.... sak su to 3 sroby, eskapasky a samozrejme cerpadlo odpojit...favo007 píše:Jo dodej prosim to se bude hodit. Nemate nekdo fotky a navod jak vytahnout zarezly srouby ulozeni zadnich ramen? muze to byt cokoliv s podvozkem tipa. Jen proste nevim jak to vybit kdyz tam je ta nadrz a nechci ju sundat
Diagnostika u JTD vyblikanim
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
autickar21
- Přispěvovatel
jak s opacnym kladivem? kdosi rikal ze si navaril kladivo na trubku,ale to bych si jako musel koupit velikostne stejne kladivo a navarit to tam. Tu nadrz fakt nechci dolu. Ja se bojim at se neco s tim cerpadlem nestane.
Treba to pujde vyklepat. Povolit to slo taky pekne. Uz s etesim az to bude hotove. Ted jeste nejak dostat dolu tu spotrebu. Musim zmerit vscehny cidla ke kterym mam hodnoty
Treba to pujde vyklepat. Povolit to slo taky pekne. Uz s etesim az to bude hotove. Ted jeste nejak dostat dolu tu spotrebu. Musim zmerit vscehny cidla ke kterym mam hodnoty
-
autickar21
- Přispěvovatel
opacne kladivo.dlha tycka s hacikom. zahaknes to za hlavu srobu a zavazim ktore volne beha po tycke, ktora je zakoncena dorazom, to rachanim zavazia o doraz postupne vytahujes... Je aj druhy sposob, konec srobu kde bola matka urezes, co najviac a s gulatinku ako medzikusom ho vyrazas von.
Naposledy upravil(a) autickar21 dne 12 říj 2009, 15:51, celkem upraveno 1 x.
Človek ktory nevie co je "REVERZNE KLADIVO " by ho isto nemal brat do ruky lebo nieco sku....vi tak ako toto vlakno ! ! !
To o tom vibijani co si tu pisete je primitivna vec ak ma niekto asponn trochu skusenosti.Ale ak tomu nerozumie je dobre dat zarobit aj niekomu
druhemu
Chlapi ja som toto pokladal za seriozne forum tak z toho prosim nerobte babinec
SZ mozem poslat stranku fora kde sa vedu taketo detske reci to si fakt pokecate
Ale ospravedlnujem sa ak mas na svojom aute riad. jednotku prepojenu aj na podvozok
To o tom vibijani co si tu pisete je primitivna vec ak ma niekto asponn trochu skusenosti.Ale ak tomu nerozumie je dobre dat zarobit aj niekomu
druhemu
Ale ospravedlnujem sa ak mas na svojom aute riad. jednotku prepojenu aj na podvozok
Tyhle kecy jsou uplne k nicemu. Raci pomlc.matus píše:Človek ktory nevie co je "REVERZNE KLADIVO " by ho isto nemal brat do ruky lebo nieco sku....vi tak ako toto vlakno ! ! !
druhemu
Musím skúsiť, kábel mám len ten softvér som neskúšal. S pár inými mi to nešlo, respektíve trepalo blbosti. Smola je, že nemám notebook, musím vláčiť celú moju ťažkú kravu aj s monitorom.jurki888 píše:ano kkl usb funguje to super aj napriek niektorim majstrom ktory sa tu vystatovali ze z fiatom sa kkl nikdy nespojiNon1 píše:KKL - USB ?jurki888 píše:mne ide na alfu aj na ducato unidiag ale ste som nerozchodil airbagy a abs![]()
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
Non1 píše:Musím skúsiť, kábel mám len ten softvér som neskúšal. S pár inými mi to nešlo, respektíve trepalo blbosti. Smola je, že nemám notebook, musím vláčiť celú moju ťažkú kravu aj s monitorom.jurki888 píše:ano kkl usb funguje to super aj napriek niektorim majstrom ktory sa tu vystatovali ze z fiatom sa kkl nikdy nespojiNon1 píše: KKL - USB ?![]()
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU