a to tece pres ten ventil? takze sundam te horni plech, do ktereho jde ta hadicka a vyhodim ventil ven? pak udelam zavitnikem zavit a do nej nasroubim na podlozku sroub a blech vratim zpet? nebo uz nemusim?
No já mám taky s největší pravděpodobností stejnej problém, taky mi trochu oleje teče od toho ventilu a turbo občas při prudký akceleraci tak divně foukne. Chci se zeptat jestli to má vliv i na výkon motoru?
tim plechem jsem myslel to "viko". takze nejakym zahadnym zpusobem sundam viko č.1 a pak vemu zavitnik a udelam zavit M12 nekde v telese č.2 a pak tam nasroubim sroub a opet zadelam vikem č.1? a co ten ventil?ten tomu zavitniku nevadi?
zitra to rozdelam a budu moudrejsi
Andy-CZ píše:No já mám taky s největší pravděpodobností stejnej problém, taky mi trochu oleje teče od toho ventilu a turbo občas při prudký akceleraci tak divně foukne. Chci se zeptat jestli to má vliv i na výkon motoru?
melo by to foukat (teda aspon me) bud kdyz rychle akcelerujes a pustis plyn nebo pri rychlem seslapnuti plynu a prerazeni. Pri samotne akceleraci by nic odfukovat nemelo, pokud to teda nesyci.
ano sundáš to víčko.
pak uvdíš membránu ta je spojená s hřídelkou na jejímž konci je kuželka kterou musíš odstranit abys to vytáhl(označeno červeně )
pak vyrazíš futro ve kterém je uložená ta hřídelka
pak závit+ucpávka