predehrivani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ako je to teda s účinnosťou tohto systému, mám to v aute, ale funguje to asi tak, ze keby som nemal v aute výhrev sedačiek, tak radšej chodim busom, aby som neprišiel o kríže.
prejdem aj 15 km a auto zohriate tak na 40-50 stupnov. napíšte prípadné skúsenosti po výmene tých žhavičov, postrehy, zmeny chovania.
prejdem aj 15 km a auto zohriate tak na 40-50 stupnov. napíšte prípadné skúsenosti po výmene tých žhavičov, postrehy, zmeny chovania.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
jj jasny to ja chci taky,jen jak sem psal nechtelo mi to chodit.Jak to mas zapojeny ty?je mi jasny,kdyz zrusim to puvodni zapojeni(pripojim to primo na - a prez vypinac spinat ty rele),ale ja chci aby to chodilo prez jednotku i prez vypinac.Dal sem tam ochrane diody.(rele funguji,svicky tak fungujou)ted mam vytizeni altiku kolem 40%.
- Andre
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych zkontroloval jestli ti to vůbec funguje, měli jsme to doma v O1 ALH a tam v zime při běžné jízdě po rovině lezl teploměr téměř před očima nahoru. Předtím bylo Toledo 1Z a to v mrazech pořádně topilo po 15 a víc km.puci píše:ako je to teda s účinnosťou tohto systému, mám to v aute, ale funguje to asi tak, ze keby som nemal v aute výhrev sedačiek, tak radšej chodim busom, aby som neprišiel o kríže.
Dodělal jsem si to v G2 mtdi, ted ráno když je kolem 0°C, tak mám teploměr na půlce tak po ujetí 3km, ale prvních asi 700-800m jedu docela do kopce, jedu to v klidu na 3ku.
Co resis, napajení relatek je od pojistky plusem, a pocitac ukustruje minus tot vse. Lze tam dat odelovací diodu a ukostrovat je dodatecne, pritopit si dýlslava.s píše:jj jasny diky moc.Spis sem myslel po elektricky strance,mi stale vrta v hlave to minus tech relatek,proc jde na to rele zhaveni,to preci nazhavi a pak rozepne a ty relatka preci nemuzou sepnout,kdyz nemaji -
Když to pouští ŘJ, tak ji nezajímá kolik tepla chceš ty? To prostě vždycky spustí ohřev vody?Zdeněk M píše: .... A když jedes tak pokud není ohratý aspon na70 budikove nepoustet topení na plno, nadoraz na cervenou jen tak na ctvrtku max pulku a motorek na 1 pokud to jde. Je spousta debilu co to nadrchnou a hned vse na plný kule a cekaj až to zacne rozmrzat ....
-
RUNDA
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel
cez termostat z pracky ktory to zaplne pod 40 stup a vypne nad 60 sa to nestane...mam ho na vystupnej hadici z radiatoru kurania...je ocelova...midnight_man píše:boh chráň zabudnúť vypnúť.
tak to mam ja...a termostat dostane v kazdom lepsom servise pracok za cca 3E a je velky asi jak male rele...
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
Jde to už jsem to taky upravoval, jen řikam že jedna bere 15A krat 3 a 15A za svetla a je to 60A na volnobeh 60A altik na volnobeh neda to si to bere proud s baterky. Tomu co sem to udelal poprvý na vypinac to hned pozapinal po startu a svitil po 3 dneh to nenatocil tak když se to pustí rozumne tak to chodí dobre.nogis píše:Kolega si v OI udělal vypínač a už takhle funguje druhý rok a je maximálně spokojený.
Existuje to, daval jsem to do sanitek T4 2,5TDI je to prutokový ohrivac s termostatem a obehovým cerpadlem na 220V aby nekurvily motory, vystrelý a maj to už ohratý.syncon píše:nedelal jste nekdo externi prihrev nejakou skatuli do ni 3-4 zhavicky a dat to na vodni okruh a napajet to externe ? aby byla rano ohrata voda ?
Zdeněk M píše:Existuje to, daval jsem to do sanitek T4 2,5TDI je to prutokový ohrivac s termostatem a obehovým cerpadlem na 220V aby nekurvily motory, vystrelý a maj to už ohratý.syncon píše:nedelal jste nekdo externi prihrev nejakou skatuli do ni 3-4 zhavicky a dat to na vodni okruh a napajet to externe ? aby byla rano ohrata voda ?
a nejakej web nebo kontak na prodejce nemas ?