Neznámá závada....
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Neznámá závada....
Zdravím... Lidičky,ptal jsem se tady na závadu.U Golfu IV 1,4 16V mi při podřazování mezi rychlostma,většinou mezi 3 a 2 spadnou otáčky a auto chcípne. Nebo při dojíždění ke křižovatce po zařazení do neutrálu taky spadnou a auto chcípne,dělá to i při jizdě se zařazenou rychlostí. Dělá to občas a nepravidelně. Jednou jsem zkoušel motor hnát do nejvyššich otáček a opakovaně mi to chcipalo. Ale tohle se nasledující dny už neopakovalo. Když za studena nastartuju motor a sešlápnu plynovej pedál tak motor za studena jde do otáček a zpravidla mi to pár vteřin drži ve vysokých otačkách i když jsem už neměl nohu na plynu. Tento problém jsem měl i na předchozím autě VW golf 3 a nikdo na nic nepřišel. Slyšel jsem názor, že to může dělat čidlo chladícího okruhu,nebo škrtící klapka z důvodů zanešení a občasné horší pohyblivosti nebo ještě zanešeneho palivového filtru.Myslíte, že na tom něco je?Diagnostika žádnou závadu neukazuje.Tak nevím.Díky.....
-
- Aktivista
-
- Aktivista
honza2 píše:na čištěni klapek je specialní sprej,který rozpustí usazeniny ,zbytky otřeš hadříkem ,většinou je potom potřeba provést zakladní nastavení škrticí klapky přes diagnostiku
těch speciálních sprejů už jsem vystříkal mnoho různých značek, dostal jsem se do různých debat jak tyto spreje rozpustí do druhího dne i pět milimetrů karbonu no stále jsem takový speciální sprej nenašel a běžně škrabu na druhý den karbon dřívkem
můýeš mi poradit kde specilání sprej seženu miloš
tak isto ti posluzi aceton alebo benzin 95slovacek.milos píše:honza2 píše:na čištěni klapek je specialní sprej,který rozpustí usazeniny ,zbytky otřeš hadříkem ,většinou je potom potřeba provést zakladní nastavení škrticí klapky přes diagnostiku
těch speciálních sprejů už jsem vystříkal mnoho různých značek, dostal jsem se do různých debat jak tyto spreje rozpustí do druhího dne i pět milimetrů karbonu no stále jsem takový speciální sprej nenašel a běžně škrabu na druhý den karbon dřívkem
můýeš mi poradit kde specilání sprej seženu miloš

-
- Aktivista
-
- Aktivista
nozikom v ziadnom pripade. este si neodfajcil skrtiacu klapku ? ja som videl take po tiez garazovych masjtroch a zakaznik potom nechapal ze treba novu. skoda ze nemam foto. fuuujkevino píše:nožíkem milošslovacek.milos píše:tam su take usadeniny ze......

ps ani sroubovakom a pod..[/quote]
já ti měl jednou MPi feldu bordel karbon kombinovaný asi kamenec, ten čímpak, klapka je slitina zinku s hliníkem tak jsem ji škrábnu skalpelem a jezdí dodnes radit to někomu je blbost to už je hop nebo trop miloš
-
- Nováček
-
- Nováček