to byste musely videt teda motor protoze on by nikdy netunil audinu z venku a kdyby s te ho znaly tak jako ja tak vite ze nerekne nic co neni pravda i kdyz je to k neuvereni.ja tu audi mam taky
audi hádka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak pánové nechte toho hádání tady toho borce znam(audinolog) chodil sem s nim na stredni.je to magor do audin v 17 koupil tuto audi a 3roky na ni delal.ty upravy co tam ma sou fakt husty uplne cely prekopany.
to byste musely videt teda motor protoze on by nikdy netunil audinu z venku a kdyby s te ho znaly tak jako ja tak vite ze nerekne nic co neni pravda i kdyz je to k neuvereni.ja tu audi mam taky
a vim ze by se to z toho nechalo vymacknout.
TAK A DOST!!!!!
Přijdete mi jak děti ve školce co se hádaj ,který auto je rychlejší....
Dokud sem nehodíte grafy z brzdy nebo nějaký naměřený hodnoty tak je to debata o H*V*Ě!!!!Jsou to jen spekulace.
Zajímavý je,že všichni s těma 200k autama jen plácaj na forech jak každýho předjedou a na srazech něják tyhle machři nejsou mezi souťěžícíma na 400m.
¨
Zamykam toto tema,protože už je to dávno offtopic.čao
btw:Jo a účastníky hádky si budu pamatovat a pokud se to bude vícekrát opakovat ,tak jim bude zamezen přístup do fora!!
Přijdete mi jak děti ve školce co se hádaj ,který auto je rychlejší....
Dokud sem nehodíte grafy z brzdy nebo nějaký naměřený hodnoty tak je to debata o H*V*Ě!!!!Jsou to jen spekulace.
Zajímavý je,že všichni s těma 200k autama jen plácaj na forech jak každýho předjedou a na srazech něják tyhle machři nejsou mezi souťěžícíma na 400m.
Zamykam toto tema,protože už je to dávno offtopic.čao
btw:Jo a účastníky hádky si budu pamatovat a pokud se to bude vícekrát opakovat ,tak jim bude zamezen přístup do fora!!

- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takže můj názor na věc:
asi jsem se příliš unáhlil a zbytečně se audinologa zastával.
Dukes chtěl říct, že má na černý listině Audinologa=Diacona. Je to jedna a tatáž osoba, a přijde mi, že ještě asi studuje střední školu (přinejlepším).
Takže tato diskuze asi nemá smysl, a doporučuji nepřispívat.. Bavíte se tu možná s 15ti letým klukem jak to tak vypadá. (pokud ne, tak promiň Audinologu/Diacon - ale fakt se tak chováš)
To je vše co k tomu řeknu, případné uzamčení ať si ošéfuje Dukes. Skutečně je tato debata nesmyslná...
asi jsem se příliš unáhlil a zbytečně se audinologa zastával.
Dukes chtěl říct, že má na černý listině Audinologa=Diacona. Je to jedna a tatáž osoba, a přijde mi, že ještě asi studuje střední školu (přinejlepším).
Takže tato diskuze asi nemá smysl, a doporučuji nepřispívat.. Bavíte se tu možná s 15ti letým klukem jak to tak vypadá. (pokud ne, tak promiň Audinologu/Diacon - ale fakt se tak chováš)
To je vše co k tomu řeknu, případné uzamčení ať si ošéfuje Dukes. Skutečně je tato debata nesmyslná...
Naposledy upravil(a) reesha dne 15 úno 2006, 17:51, celkem upraveno 1 x.
-
BOSCHFMTuning
- Přispěvovatel
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
omlouvám se za "agresivní" příspěvky, ale opravdu mě vytáčí když někdo mele nesmysli a ostatní mu to žerou i s navijákem. když vidím že někdo prostě říká že stará a6 s automatem má stovku pod sedm a má výkon 190ps tak je to prostě nesmysl a reakce je na místě.
kdo o tom něco ví, dá mi za pravdu.
jinak jsem hodnej kluk.

jinak jsem hodnej kluk.
-
BOSCHFMTuning
- Přispěvovatel
i kdyby to melo 190 PS tak to pod 9 nedáchucky píše:omlouvám se za "agresivní" příspěvky, ale opravdu mě vytáčí když někdo mele nesmysli a ostatní mu to žerou i s navijákem. když vidím že někdo prostě říká že stará a6 s automatem má stovku pod sedm a má výkon 190ps tak je to prostě nesmysl a reakce je na místě.
jinak jsem hodnej kluk.![]()
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tahle audi pod 9 da ,ale neni na naftu
http://video.google.com/videoplay?docid ... &q=audi+S2
http://video.google.com/videoplay?docid ... &q=audi+S2