Citreon C2 - kontrolka motora

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
verko1
Nováček
Odpovědi: 0

Citreon C2 - kontrolka motora

Příspěvek od verko1 »

Zdravim Vas. Mam Citrona C2 s easytronicom (benzin) a pocas jazdy mi zasvietila zlta kontrolka motora + zacala blikat snehova vlocka a napis "auto". Posledne dve znamenali chybu prevodovky (ako som sa docital na forach a v manualy), ktora vsak po vypnuti a zapnuti motora zmizla. Nebolo treba ani odpojit baterku a inicializovat easytronic. Kontrolka vsak zostala. Hladam preto touto cestou cloveka s diagnostikou a sikovnymi rukami v okoli Bratislavy.

Dakujem
Citron C2 user :-)
verko1
Nováček

Re: Citreon C2 - kontrolka motora

Příspěvek od verko1 »

Update: Konecne sa mi to francuszke čudo podarilo pripojit a dostat z neho nejake chybove kody.

Hlasi chybu P0221 - snimac uhlu polohy skrtiacej klapky (G188):Nevierohodny signal

znamena to, ze si mam zobrat WD40 a ist hladat zaoxidovany konektor, alebo je to nieco viac?

Vdaka (hm)
Citron C2 user :-)
RobON
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RobON »

resil sem to nekolikrat, vzdy bylo potreba vycistit skrtici klapku a ziniciovat adaptacni hodnoty, pokud nemas k dispozici diagnostiku kterou by si to udelal, ridici jednotka to dela sama po kazdem odpojeni a znovupripojeni akumulatoru, kdyz ho na deset minut odpojis a pak pripojis nacte se to po zapnuti klicku samo,
myslim ze ti to pomuze, klapky na C2,3,4 zatim temer neodchazeji
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“