Zdravim Vas. Mam Citrona C2 s easytronicom (benzin) a pocas jazdy mi zasvietila zlta kontrolka motora + zacala blikat snehova vlocka a napis "auto". Posledne dve znamenali chybu prevodovky (ako som sa docital na forach a v manualy), ktora vsak po vypnuti a zapnuti motora zmizla. Nebolo treba ani odpojit baterku a inicializovat easytronic. Kontrolka vsak zostala. Hladam preto touto cestou cloveka s diagnostikou a sikovnymi rukami v okoli Bratislavy.
Dakujem
Citreon C2 - kontrolka motora
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Citreon C2 - kontrolka motora
Citron C2 user 

Re: Citreon C2 - kontrolka motora
Update: Konecne sa mi to francuszke čudo podarilo pripojit a dostat z neho nejake chybove kody.
Hlasi chybu P0221 - snimac uhlu polohy skrtiacej klapky (G188):Nevierohodny signal
znamena to, ze si mam zobrat WD40 a ist hladat zaoxidovany konektor, alebo je to nieco viac?
Vdaka
Hlasi chybu P0221 - snimac uhlu polohy skrtiacej klapky (G188):Nevierohodny signal
znamena to, ze si mam zobrat WD40 a ist hladat zaoxidovany konektor, alebo je to nieco viac?
Vdaka

Citron C2 user 

- RobON
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
resil sem to nekolikrat, vzdy bylo potreba vycistit skrtici klapku a ziniciovat adaptacni hodnoty, pokud nemas k dispozici diagnostiku kterou by si to udelal, ridici jednotka to dela sama po kazdem odpojeni a znovupripojeni akumulatoru, kdyz ho na deset minut odpojis a pak pripojis nacte se to po zapnuti klicku samo,
myslim ze ti to pomuze, klapky na C2,3,4 zatim temer neodchazeji
myslim ze ti to pomuze, klapky na C2,3,4 zatim temer neodchazeji