"vanocni stromecek " ...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Octavka
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Octavka »

Knedlik se na to podrobneji podiva rekne kde byla zrada
knedlik
Sběrač informací

Příspěvek od knedlik »

Octavka píše:Knedlik se na to podrobneji podiva rekne kde byla zrada
bohuzel asi nejsem ten pravy ,abych presne rekl,kde byla chyba .. :roll:

po vymene listy problemy prestaly,ale po cca 150 km se to opet projevilo .. po vymene svicek a zaroven listy je klid .. takze nekde bud v liste nebo svickach bude zakopany pes .. ,ale kde presne ,to nevim .. ani skodovka to presne a do detailu v te jejich zprave nepopisuje .. takze asi bude muset poradit nekdo zkusenejsi .. ,ale to co psal Vita se mi zda jako celkem logicke vysvetleni .. ;)
--------------------------------
Skoda Fabia 1.4 MPi - 44 kw - " vanocni stromecek zazehnan " .... :-)
MIKI ®
Přispěvovatel

Příspěvek od MIKI ® »

já jsem stále stejného názoru a tím jsou svíčky už sem to řešil několikrát... ;)
knedlik
Sběrač informací

Příspěvek od knedlik »

MIKI ® píše:já jsem stále stejného názoru a tím jsou svíčky už sem to řešil několikrát... ;)
MIKI - o tom zadna,ted je spise otazka,jak to ty svicky mohou zpusobovat .. ?? ;)
--------------------------------
Skoda Fabia 1.4 MPi - 44 kw - " vanocni stromecek zazehnan " .... :-)
m_toy
Přispěvovatel

Příspěvek od m_toy »

Některé svíčky mohou vyžadovat pro přeskočení jiskry vyšší napětí. Víme, že pro přeskočení jiskry na 1mm je třeba 3 kV při běžném atmosférickém tlaku. Pod tlakem ve válci bude určitě třeba napětí vyšší. Kolik netuším. Tím, že použijeme svíčky, které tam nepatří může nastat situace, že napětí na liště narůstá moc vysoko, než jiskra přeskočí a začne se to bít v liště. Pak už je jen malý krůček k tomu, aby se to dostalo do palubní sítě.

Netvrdím, že to tak je, píšu to ke konzultaci
MIKI ®
Přispěvovatel

Příspěvek od MIKI ® »

knedlik píše:
MIKI ® píše:já jsem stále stejného názoru a tím jsou svíčky už sem to řešil několikrát... ;)
MIKI - o tom zadna,ted je spise otazka,jak to ty svicky mohou zpusobovat .. ?? ;)
u mě byl problém s porušením izolantu... ale na jednom autě jsem nic nenašel ale svíčky to byly...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“