OPEL DIAGNOSTIKA

Moderátoři: šulda, Moderátoři

origoš
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Před lety jsem se s tím zlobil na Toshibě a nakonec jsem koupil IBM a chodilo bez problému. Výrobci notebooků řeší obsluhu COM portu po svém a programátoři zase po svém. Nemusí se pokaždé shodnout. Existuje 100% řešení: KTS
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
yoshino
Sběrač informací

Příspěvek od yoshino »

origoš píše:Před lety jsem se s tím zlobil na Toshibě a nakonec jsem koupil IBM a chodilo bez problému. Výrobci notebooků řeší obsluhu COM portu po svém a programátoři zase po svém. Nemusí se pokaždé shodnout. Existuje 100% řešení: KTS
ano KTS .. ale .. kdo mi ho koupi :D o tom to je .. sem student(stredni) nemam stalej prijem takze notebook a spousta kabelu je pro me takovej zacatek nez pridu co a jak a nez to okoukam :)

no snad to na tom notebooku pude jestli ne tak ho nekomu omlatim o hlavu
zizalak
Aktivista

Příspěvek od zizalak »

Když by Ti to nešlo, už je to pořešené přes FTDI emulaci a chodí to spolehlivě (zatím jsem zkoušel 2.0 DTI a 2.5 TDs).
yoshino
Sběrač informací

Příspěvek od yoshino »

zizalak píše:Když by Ti to nešlo, už je to pořešené přes FTDI emulaci a chodí to spolehlivě (zatím jsem zkoušel 2.0 DTI a 2.5 TDs).
emulaci ceho a jak ? muzes trosku nastinit abych vedel :)
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

bohuzial z kkl kablom asi vela vody v dnesnej dobe nenamutis chapem ze si student ale ak sa chces venovat problematike a bavi ta to tak nevidim dovod nezainvestovat napr do pouzitej KTS ceny oproti minulosti klesli na prijatelnu sumu a ked spocitas vsetky kabliky tak hravo prekrocis sumu KTS ky ;) ,pravdepodobne opravujes aj doma mimo skoly a to znamena ze timto zarabas aj nejake chechtaky a to znamena ze musis aj daco investovat a nie stracat cas tym ako rozchodit nieco co u opla dokaze fakt malo ,mimochodom existuju veci co za cenu kkl kabla toho dokazu u opla ovela viac
yoshino
Sběrač informací

Příspěvek od yoshino »

stefi píše:mimochodom existuju veci co za cenu kkl kabla toho dokazu u opla ovela viac
jako napr ?
tedka mi ma prijit kabel s multiplexerem na opl tech tak uvidim jeslti to taky neco bude umet.

no tak cenu kabelu mi kts prekroci vzdy pac mam kkl do comu, pak tam mam kablik na fordy a tedka koupim na oply tak nejak pro moji momentalni potrebu toho vic nepotrebuju takze kts je pro me drahy a relativne zbytecny ale chapu ze je to uplne o nicem jinym no..
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

skus napr opel scanner,aj cinske klony madarskeho op comu su uz za babku ;) ,preboha a s cim robis francuzov snad nie z DDT?,no a z tymi troma kablikmi si na polke ceny pouzitej KTS 500 ;)
yoshino
Sběrač informací

Příspěvek od yoshino »

za ty kabely sem dal necely 3K a francouze ,...DDT sice mam ale este sem ho pres com nezkousel staci mi kdyz zatim budu umet auta z vVW grupu oply a fordy coz az mi pride ten kablik na opeltech2 tak by to mohlo bejt ok.

jinak opcom sem cetl ze je mnohem lepsi no a nevis kde sehnat nejakej lepsi klon ?

kts bych sice rad ale snad mi nechces rict ze bych ji sehnal vazne za dvojnasobek toho co sem dal do kabelu ted.
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

op com aj opel scanner su zhruba totozne kable priblizujuce sa techuII maju v sebe fungujuci multiplex opel scanner je krajsie vyrieseny a v sucastnosti existuje uz asi aj jeho can verzia ma sice aj nevyhody napr neprisposobis immo modulcek co z op com urobis ceny pouzitej KTS 500zacinaju od 400E KTS 502 600E KTS 520.......od 800E takze som sa trochu sekol,to co mas za kablik ze s nim umis fordy za kilo? :o
yoshino
Sběrač informací

Příspěvek od yoshino »

no prave mi dneska dorazil kabel na opel tech2 do com portu tak se ho zejtra pokusim skusit a uvidim a popripade skusim este snizit tu vyrovnavaci pamet toho prenusu a kdyz to nepude tak se zacnu vztekat a vsechno znicim a bude to :)

no a jinak na oply mam takovej no da se rict home made. ale funguje perfektne vcetne zivejch dat a adaptacnich hodnot.
yoshino
Sběrač informací

Příspěvek od yoshino »

tak kabel vyzkousenej a stale to nechapu podarilo se mi navazat pouze komunikaci s ABS a airbagama u motoru mi to reklo v abcomu ze spojeno a zase hnedka odpojeno a v opel techu neco podobnyho no ... skusim este jiny auta no a uvidim
zizalak
Aktivista

Příspěvek od zizalak »

co používáš za kabel na Fordy?
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

na fordy VCM :)))))))
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

ja by som bol tiez rad co je to zac ten kabel na fordy za kilo :? inac ten multiplexer funguje spolahlivo napr na opel scaner alebo op com problem ma sem tam aj KTS nie kablik za kilo
yoshino
Sběrač informací

Příspěvek od yoshino »

zizalak píše:co používáš za kabel na Fordy?
rad bych v tomhle topicu spis vyresil oply :D
Odpovědět

Zpět na „Opel“