1. zaslepit EGR stačí pouze k sání viz. foto č. 1...nebo mám zaslepit i viz foto č. 2 (popřípadě jestli zaslepit obojí

2. žádnou hadičku k EGR odpojovat a zaslepovat nemusím ne?
předem díky za rady

Moderátoři: šulda, Moderátoři
zalezi od verzie softu (niektore zaslepenie egr ignoruju, niektore hodia ,,tichu,, chybu - regulacni mez) ale starsie egr v principe nepotrebuje sw upravuboobika píše:a nemusí se to ještě překopat (vypnout) v řj? tak nějak jsem to pochopil při procházení diskuzí o zaslepení egr u fábie
To ne jen jde o to že to chce záslepku ze silnějšího plechu, jsou tam vysoké teploty a plech tl. 1mm to dlouho nevydrží. a když tam dáš třeba 5mm tak se ti tam nevejde a musíš tu trubku buď nějak naohybat nebo vyhodit a pak už potřebuješ dvě.kibi píše:díky za bleskovou odpověďvyndání té trubky mezi ERR a sání asi žádné klady, nemá ne?
a dá se to nějak "papírově" určit nebo je potřeba to zaslepit a nechat se překvapit?tomiisp píše:zalezi od verzie softu (niektore zaslepenie egr ignoruju, niektore hodia ,,tichu,, chybu - regulacni mez) ale starsie egr v principe nepotrebuje sw upravuboobika píše:a nemusí se to ještě překopat (vypnout) v řj? tak nějak jsem to pochopil při procházení diskuzí o zaslepení egr u fábie
to ze je to EU3 neznamena ze to nehodi chybukibi píše:boobika: tohle je Fabka RV 9/2001 emise 3 takže nepotřebuju soft úpravuto jen vesměs 2003 a vejš s EU4
Martin R: díky, o tý tloušťce mi to bylo jasný...mám 3mm nereza připravený dvě tak to tam hnedka zkusim a když nevejde, půjde trubka ven
![]()
thanks chlapi za zodpovězení dotazu
VAGom by si to ani neupravil, tam ide o zasah ako pri ,,chipe,, ... ale myslim ze sa bat nemusis, ono nie je chyba ako chyba, hlavne problemy su uz az od EU4 kde to vyhadzuje chybu na plabuke,, Emise do dilny,,, u tych strasich to mozno zapise chybu do pamate ale ty ju ani nespozorujesBorath píše:taková málá otázečka, nevíte někdo, nebo nesetkal se někdo se zaslepením EGRU VW Bora 1.9 TDI PD 85 kw (AJM) r.v.01, budu čistit turbo, tak bych to rovnou zaslepil, mam sice možnost VAG ale neumím to upravit ta jestli to hodí chybu nebo ne?