mám golf 4ku 1,9 TDI 66kW motor AGR rok 99.auto sa po čase dostávalo do núdzového režimu z ničoho nič.keď som motor zhasol a znova naštartoval išlo bez problémov a po určitom čase sa zase vyplo(niekedy po 5 min niekedy po pol hodine).Myslel som,že to bude turbom, turbo po repase a chyba sa neodstranila.VAG vypisuje chybu: SNIMAC ZDVIHU JEHLY G80.Vraj je to 3ti vstrekovač s tým káblom tak som ho vymenil a ani to nepomohlo.Odpor tej cievky na vsterkovači je okolo 100ohm a na tej svorke ktorá sa na neho pripája je napatie 12V+-.váha vzduchu je vraj OK
martinxl píše:preco by mal by t prasknuty intercooler?
Je možné , že ti buchla nejaká skalka do IC a urobila malú trhlinu kadial teraz môže unikať stalčený vzduch.
Keby bol prasknutý tak by malo byť vidno z niekadial vytekajúci olej z toho IC. Skús sa pozrieť.
Naposledy upravil(a) igracik dne 08 pro 2009, 11:58, celkem upraveno 1 x.
martinxl píše:stale mi ho signalizuje.nikto nevie prečo.vymenil som už asi 3 trysky a nič
Skúsil si napísať SZ pre Andre, alebo LAdas, alebo HUML. Možna, že by ti vedeli pômôcť, alebo aspoň ťa nasmerujú. Majú dosť skúseností. Skus ich osloviť.
vymenil som to turbo.už som tam nedaval klasiku ale upravili mi chlapci z jednej serioznej firmy ARLko.mechanik mi ho nahodil ale jak som pisal skor nepomohlo mi to s tym nudzovym rezimom a stale mi to vypisuje ten G80.Bol som si teraz upravit aj soft, pretoze ten origo soft nebol na to turbo co som tam dal(aspon tak mi to bolo povedane niesom odbornik).CHlapci mi spravili soft a ukazovatel talku turba mi ukazuje okolo 0,7 Bar a oni to nastavovali na 1,4 Bar.nechapem koli comu.Bol som tam zase nahrali soft nanovo povedali ze tam je vsetko OK ale nedostal som ho nad 0,7Bar.A malo by mat okolo 140HP a ja by som povedal ze taha jak 66ka