PP2000 V20
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mám problém s během PP2000. Program nainstaluji a po připojení origo kabelu jej bezproblémově spustím do aktivační fáze. Aktivuji, vše v poho. Ale když chci provést plné spuštění pro diag. auta, zadám požadované(VIN, atd) po potvrzení hodí hlášku, že kabel není připojen k USB. Přitom v harwaru jej PC vidí a pokud kabel odpojím, tak PP2000 dle předpokladu vůbec nespustím, tzn. že jej detekuje. Tak proč to nechce makat? Má někdo nápad? Pokud přeinstaluji na Lexii, tak ta s ním normálně chodí. Nechápu co mi uniká?!
a neskusas ty nahodou spustit PPDiag ?trojka píše:Mám problém s během PP2000. Program nainstaluji a po připojení origo kabelu jej bezproblémově spustím do aktivační fáze. Aktivuji, vše v poho. Ale když chci provést plné spuštění pro diag. auta, zadám požadované(VIN, atd) po potvrzení hodí hlášku, že kabel není připojen k USB. Přitom v harwaru jej PC vidí a pokud kabel odpojím, tak PP2000 dle předpokladu vůbec nespustím, tzn. že jej detekuje. Tak proč to nechce makat? Má někdo nápad? Pokud přeinstaluji na Lexii, tak ta s ním normálně chodí. Nechápu co mi uniká?!
origo od ciny sa rozoznava mimoriadne lahko. origo ma vyrazene seriove cisielko, cina ma nalepku. dalej, dielenske spracovanie... bambulovy konektor ma pruzinky na kazdom pine, konektor na externe napajanie ma ulozenie...
ale to su detaily, ktore pri beznom pouzivani neohrozuju funkcnost, vravim na zaklade dlhodobej skusenosti... proste, niekde sa musi prejavit rozdiel medzi 400 a 1200 euro...
skor by som bol zvedavy na ID zariadenia, pohladaj ho v spravci zariadeni... ked sa nieco v adapteri pri flashi pohubi (a je lautr jedno, ci je to original, ci cina), zmeni sa ID. lexia s nim dokaze pracovat, lebo tie ID su z nejakeho nou podporovaneho rozsahu, ale PPO nie, lebo vyzaduje iba presny typ.
a tiez by ma zaujimala presna verzia PPO a Lexie a tiez verzia ICC.
ale to su detaily, ktore pri beznom pouzivani neohrozuju funkcnost, vravim na zaklade dlhodobej skusenosti... proste, niekde sa musi prejavit rozdiel medzi 400 a 1200 euro...
skor by som bol zvedavy na ID zariadenia, pohladaj ho v spravci zariadeni... ked sa nieco v adapteri pri flashi pohubi (a je lautr jedno, ci je to original, ci cina), zmeni sa ID. lexia s nim dokaze pracovat, lebo tie ID su z nejakeho nou podporovaneho rozsahu, ale PPO nie, lebo vyzaduje iba presny typ.
a tiez by ma zaujimala presna verzia PPO a Lexie a tiez verzia ICC.