ten internetový názor je ihned je měnit, jinak motor KO
to pružení to mám taky z tohoto vebu jestli od tomase nebo od humla, nevím přesně, ale po pravdě řešeno nikdy jsem tomu na kloub nepřišel.
a ty hydroštely jsem vyléčil jen jiným olejem a časem

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pruží, nepruží, když chces zjistit zdvyhatko jestli je ko, tak je treba ohřat motor a pak co nejrychleji sundat ventilový víko a tocit motorem až ukazuje vacka spickou nahoru, pak vemes měrku 0,10mm a nakou třiskou na zdvyhatko zatlacis, silou primerenou, jako bis ho chtel zmacknout prstem. Pokud ho primacknes a projde ta merka tak je ko. Jinak vam pruží, protože mackate moc , a otevira se ventil, ty pružiny sou celkem mekký.slovacek.milos píše:abych ti pravdu řekl tak já s těma hydroštelama mám trošku zkušenosti jiné,
ten internetový názor je ihned je měnit, jinak motor KO
to pružení to mám taky z tohoto vebu jestli od tomase nebo od humla, nevím přesně, ale po pravdě řešeno nikdy jsem tomu na kloub nepřišel.
a ty hydroštely jsem vyléčil jen jiným olejem a časemmiloš
Jo sou pružný, nejlepsí je, primacknout ho prstem a strcit tam merku,když je v haji tak jde lehce zmacknout. Nebo každý zmacknout a strcit pod vacku měrku a zkusit vytahnout, když pujde pod nakým lehce vytahnout je ko.pasa píše:Originál INA pružej,to je v přádku,ty noname co tam cpou potom nepružej jsou jinak konstruovaný,špatný hydro poznáš že když na něj zatlačíš tak uteče a promáčkne se.Podle mě je to dělaný schválně aby při startu když jsou upuštěný nemlátily a tlumily náraz vačky aby se nezničila.