2.0 TDi DSG Problém
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Vecernicek
- Přispěvovatel
Tak takcosby píše:Co vím tak Laďas umí okolo 10.Taky jsem ho sháněl na Passata
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ked tam daš 6l tak kolko ti ešte vytečie von? ja tam davam iba 5l a aj z toho ešte vytečie, u nas v autorizaku tiež leju pri vymene iba 5lskeletor píše:Jinak kdo to bude shánět, tak číslo dílu:Ladas píše:podle vinu ti daj obj. číslo a pak mi dej SZ
Filtr- 02E 305 051
olej- G 052 182 A2
ted jsem to kupoval. Je toho tam 5,5l(takže koupit 6) a litr stojí cca 500,-
a filtr asi 300,-
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Dvouhmota by ti chrastila i při chcípání a startování...Zkusil bych ještě základní nastaveni DSG, protože jak to popisuješ, tak by to mohlo dělat i špatný přizpůsobení tlaku spojky, která ti vypíná a zapíná...Podobnej problém jsem řešil u multitronicu...
Je možný že to vyměnili, ale základní nastavení zapomněli, nebo se nepovedlo. Kámoš má DSG na oktávce a když chtěl u nás před půlrokem v autorizáku měnit olej, tak čekal, až si objednaj z Boleslavi VAS6262, že to ještě nedělali. Takže záleží v jakej dědině jsi byl.
Zrovna včera jsem řešil přípravky na DSG a Multitronic
Je možný že to vyměnili, ale základní nastavení zapomněli, nebo se nepovedlo. Kámoš má DSG na oktávce a když chtěl u nás před půlrokem v autorizáku měnit olej, tak čekal, až si objednaj z Boleslavi VAS6262, že to ještě nedělali. Takže záleží v jakej dědině jsi byl.
Zrovna včera jsem řešil přípravky na DSG a Multitronic
***VAG,PSA,Renault***
hm je to interna informacia. postup nemam. ide to VASom. pomocou vcds to zatial neviem... skodaHuml píše:nemáš postup? zkusil bych to u známýho, na volnoběh to pěkně rumpluje, i když myslím, že má dvouhmotu v háji, mám manuál na výměnu oleje ze škodovky a o základním nastavení po výměně oleje tam nic nepíšou
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
No ve trojce vis je na dsg nastavení i test...
nebo koukni sem
http://wiki.ross-tech.com/index.php/6-S ... Adaptation
nebo koukni sem
http://wiki.ross-tech.com/index.php/6-S ... Adaptation
***VAG,PSA,Renault***