a este da sa niekde zmenit v rj aby si pametalo kod radia nech ho nemusim stale nahadzovat ??
dakujem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bud servis vw alebo pajka eepromka von a programator atd....kenz007 píše:prosim vas vie to niekto zistit podla VIN nemam kedy ist do VW a natahovat sa snimiVIN poslem do SZ dik
a este da sa niekde zmenit v rj aby si pametalo kod radia nech ho nemusim stale nahadzovat ??
dakujem
kod sa v databaze nemeni. kazda navi alebo radio atd ma svoj kod ktory dostane uz vo vyrobe. ten sa potom nahodi do databazy. seriove cislo a kod radia je v databaze. na zaklade serioveho cisla ti zistia kod. logicke nie ? lenze k overeniu potrebuju aj vin kod karoserie aby mohli preverit ci radio nie je z ineho (napr kradnuteho) auta.nogis píše:To by blbej neřekl.Píšu, že ho nikdo nezměnil v databázi. Ve VW jsem jim řekl, že byla měněná, ale nic nebyl problém. Kód zjistil a když jsem mu řekl, že co si matně vzpomínám, tak byl úplně jiný, byl jsem tam za blbce. Prý je to on. Samo, že nebyl.
Předpokládám, že rádia podle VIN, ikdyž jsem mu říkal, že bylo měněný v záruce. Jinak by přece kód musel sedět. To je jedno, původně jsem jen chtěl říct, že je asi lepší nechat si to zjistit od někoho, kdo to dělá, než ze sebe nechat dělat blbce u VW...kevino píše: ktore seriove cislo radia zadal ?
tak to mas pravdu. uzavrime tonogis píše:Předpokládám, že rádia podle VIN, ikdyž jsem mu říkal, že bylo měněný v záruce. Jinak by přece kód musel sedět. To je jedno, původně jsem jen chtěl říct, že je asi lepší nechat si to zjistit od někoho, kdo to dělá, než ze sebe nechat dělat blbce u VW...kevino píše: ktore seriove cislo radia zadal ?