Kod na gammu z VINka

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kenz007
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kod na gammu z VINka

Příspěvek od kenz007 »

prosim vas vie to niekto zistit podla VIN nemam kedy ist do VW a natahovat sa snimi (wallbash) VIN poslem do SZ dik

a este da sa niekde zmenit v rj aby si pametalo kod radia nech ho nemusim stale nahadzovat ??

dakujem
VW PASSAT Variant TDI 81KW B5
kevino
Aktivista

Re: Kod na gammu z VINka

Příspěvek od kevino »

kenz007 píše:prosim vas vie to niekto zistit podla VIN nemam kedy ist do VW a natahovat sa snimi (wallbash) VIN poslem do SZ dik

a este da sa niekde zmenit v rj aby si pametalo kod radia nech ho nemusim stale nahadzovat ??

dakujem
bud servis vw alebo pajka eepromka von a programator atd....
kenz007
Přispěvovatel

Příspěvek od kenz007 »

toto viem ale nenajde sa tu niekto koby by to vedel zistit pretoze ja sa do vw nemozem dostat kvoly praci dik
VW PASSAT Variant TDI 81KW B5
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Ve VW ti pomůžou jen pokud jseš si jistej, že je rádio origo. Mě v záruce měnili navi, ale nikoho už nenapadlo v databázi změnit kód. Když jsem měl nedávno problém, tak mi ho sice zdarma zjistili, ale byl úplně jiný. (LOL)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

nogis píše:Ve VW ti pomůžou jen pokud jseš si jistej, že je rádio origo. Mě v záruce měnili navi, ale nikoho už nenapadlo v databázi změnit kód. Když jsem měl nedávno problém, tak mi ho sice zdarma zjistili, ale byl úplně jiný. (LOL)
jasne ze je kod iny ked mas druhu navi (LOL) kazda ma svoj kod
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

To by blbej neřekl. (LOL) Píšu, že ho nikdo nezměnil v databázi. Ve VW jsem jim řekl, že byla měněná, ale nic nebyl problém. Kód zjistil a když jsem mu řekl, že co si matně vzpomínám, tak byl úplně jiný, byl jsem tam za blbce. Prý je to on. Samo, že nebyl. ;)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

nogis píše:To by blbej neřekl. (LOL) Píšu, že ho nikdo nezměnil v databázi. Ve VW jsem jim řekl, že byla měněná, ale nic nebyl problém. Kód zjistil a když jsem mu řekl, že co si matně vzpomínám, tak byl úplně jiný, byl jsem tam za blbce. Prý je to on. Samo, že nebyl. ;)
kod sa v databaze nemeni. kazda navi alebo radio atd ma svoj kod ktory dostane uz vo vyrobe. ten sa potom nahodi do databazy. seriove cislo a kod radia je v databaze. na zaklade serioveho cisla ti zistia kod. logicke nie ? lenze k overeniu potrebuju aj vin kod karoserie aby mohli preverit ci radio nie je z ineho (napr kradnuteho) auta.
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Auto měli fyzicky 40minut na dílně a technik pak slavnostně přišel se špatným kódem. ;)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

nogis píše:Auto měli fyzicky 40minut na dílně a technik pak slavnostně přišel se špatným kódem. ;)
ktore seriove cislo radia zadal ?
maros4341
Aktivista

Příspěvek od maros4341 »

najdi si niekoho co sa tomu rozumie, tych 15e urcite najdes, toto radio je nutne rozobrat a zistit kod. Zo serioveho cisla u koncernu VAG kod zistit ( az na male vynimky ) nejde.

Tu na fore sa urcite najde niekto z okolia ziliny co to bude vediet urobit.

:)
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

kevino píše: ktore seriove cislo radia zadal ?
Předpokládám, že rádia podle VIN, ikdyž jsem mu říkal, že bylo měněný v záruce. Jinak by přece kód musel sedět. To je jedno, původně jsem jen chtěl říct, že je asi lepší nechat si to zjistit od někoho, kdo to dělá, než ze sebe nechat dělat blbce u VW...
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

nogis píše:
kevino píše: ktore seriove cislo radia zadal ?
Předpokládám, že rádia podle VIN, ikdyž jsem mu říkal, že bylo měněný v záruce. Jinak by přece kód musel sedět. To je jedno, původně jsem jen chtěl říct, že je asi lepší nechat si to zjistit od někoho, kdo to dělá, než ze sebe nechat dělat blbce u VW...
tak to mas pravdu. uzavrime to ;)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“