superb -drzi otacky.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

marena tdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od marena tdi »

tak ze problem odstranen. zakaznik kupodivu v pohode.asi si uvedomil ze si koupil spatne pneu.tak ze diky Ladasovi :worthy:
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

marena tdi píše:tak ze problem odstranen. zakaznik kupodivu v pohode.asi si uvedomil ze si koupil spatne pneu.tak ze diky Ladasovi :worthy:
pekne.
boobika
Aktivista

Příspěvek od boobika »

vysvětlili by jste mi někdo proč to tak dělá?
bylo zmíněno asr, ale u toho jsem myslel, že pouze sníží toč. moment, aby kola neprokluzovaly. tak to dělá při různých kolech msr?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

dělá to MSR, je to systém, aby se při podřazení na kluzku auto nedostalo do smyku nebo aby se kola nezasavily a když dáš dopředu větší kola, ty se točí pomalejc proto to dělá, už jsem to tady jednou taky s někým řešil, ale tady z toho popisu závady mě to hned nenapadlo až jak to zmínil Ladas
bent
Přispěvovatel

Příspěvek od bent »

Ladas píše:No pěkný tak proto ti říkám nebuď blbej nech si to zaplatit!Malý přirovnání je to něco podobnýho jako když pojedeš chlastat,postavíš na křižovatku mávneš si dročku a řekneš mu šéfe potřebuju odvézt odsud 6km a tady mám svojí naftu v pet flašce.Odveze tě? Myslím že ne spíš tě ještě seřve co si to dovoluješ,a takový známý nebo stálý zákazník to taky nebude když si vykáte nebo jo?

no a to samé je s těma gumama....
to prirovnani je trochu mimo chlape. automechanik - je hruba mechanicka prace, stejny jako napr. obory ve stavebnictvi ( priklad )

a zalezi ciste na domluve jestli matros mas svuj nebo ne, ze se dotycnej urazi kdyz dostane jenom hodinovou sazbu ktera mu nalezi, a nenazvejkne se jeste trochu na materialu je problem toho dotycnyho.
Bohuzel dneska ma kazdej jouda slevu ve stanglu elitu a podobne, takze asi tak...
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

jenže např. já mám hodinovou sazbu nastavenou poměrně nízkou,protože počítám s provizí kterou dostanu od prodejce ND.

a máš vidět ty kyselé ksichty,když řekneš zákazníkovi:jo Vy si chcete donést vlastní díly??no tak to bude dražší... (rofl)

Ale to tady nevyřešíme :-D
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

bent píše:
Ladas píše:No pěkný tak proto ti říkám nebuď blbej nech si to zaplatit!Malý přirovnání je to něco podobnýho jako když pojedeš chlastat,postavíš na křižovatku mávneš si dročku a řekneš mu šéfe potřebuju odvézt odsud 6km a tady mám svojí naftu v pet flašce.Odveze tě? Myslím že ne spíš tě ještě seřve co si to dovoluješ,a takový známý nebo stálý zákazník to taky nebude když si vykáte nebo jo?

to prirovnani je trochu mimo chlape. automechanik - je hruba mechanicka prace, stejny jako napr. obory ve stavebnictvi ( priklad )

a zalezi ciste na domluve jestli matros mas svuj nebo ne, ze se dotycnej urazi kdyz dostane jenom hodinovou sazbu ktera mu nalezi, a nenazvejkne se jeste trochu na materialu je problem toho dotycnyho.
Bohuzel dneska ma kazdej jouda slevu ve stanglu elitu a podobne, takze asi tak...
Nemáš úplně pravdu je automechanik jak píšeš ty, a automechanik co uvažuje a logicky řeší problémy a tudíž si zaslouží patřičně finančně ohodnotit,studium a čas s tím strávený musí být po zásluze zaplacen.
Navíc porovnej vybavení co musí automechanik mít aby něco udělal a vybavení zedníka o elektrických věcech co se daj půjčit se nebavím nejni to dlouho předělával jsem jádro můžu ti vyprávět co stála práce už jsem se s několika lidmi schodl že v příštím životě bych chtěl být zedníkem ;)

A když jsme u toho do jaké kategorie podle tebe patří mechanik který si nechá zaplatit čas+materiál a závadu neodstraní? (hm)
Naposledy upravil(a) Ladas dne 16 pro 2009, 10:36, celkem upraveno 1 x.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

jinak děkuji ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
bent
Přispěvovatel

Příspěvek od bent »

Ladas píše:
bent píše:

Nemáš pravdu je automechanik jak píšeš ty, a automechanik co uvažuje a logicky řeší problémy a tudíž si zaslouží patřičně finančně ohodnotit,studium a čas s tím strávený musí být po zásluze zaplacen.

A když jsme u toho do jaké kategorie podle tebe patří mechanik který si nechá zaplatit čas+materiál a závadu neodstraní? (hm)
nema to smysl rozebirat, ja reagoval jenom na to prirovnani ( chapu to prirovani dejme tomu s hospodou )

jinak kdyz nemam cas si to udelat sam, nebo na to nemam vybaveni. a davam auto kamaradovi s dilnou, tak se mi fakt nikdy nestalo ze by si nedokazal s problemem poradit a pak mi jeste rict ze sice se mu to nepovedlo ale chce po me xyz Kc. Na takovy veci musi mit clovek teda kurna zaludek.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

jj máš pravdu je to o dohodě ale toto přirovnání ber při opravdovém problému kdy si už lidi neví rady a ne třeba při výměně rozvodů nebo spojky to zvládne kdejakej člověk a nemusí bejt ani automechanik...
a pro info s tím účtováním bez opravení to umí i značkové servisy :roll:
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“