Tak co ještě pořád jezdíte na RO ?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
natocil som skoro 20 000km od januara,,,,a bez vaznejsich tazkosti,,,,,dotiahnut eskapasky predrata hadicka----banalne chybicky,,,,olej zatial mam ,,,,aj ked je medzisezona,,,,,ale zase to zacne ..;o))))
takze ja som nadmieru spokojny....
takze ja som nadmieru spokojny....

KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...

renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
Jen tak mimo....
Posuňte tu desetinou čárku o jedno doleva.... Děkuji 

-
- Aktivista
Re: Jen tak mimo....
třeba nejezdí jen v neděli do kostelaronhill píše:Posuňte tu desetinou čárku o jedno doleva.... Děkuji

chlapi, končím s olejem. Kupuji nové auto a do toho už to lít nehodlám. Jinak jsem najel na olej asi 60000km. Zbylo mi přes 400l, tak jestli máte někdo zájem napište a domluvíme se na ceně. Taky mě jednou chytli celníci v Německu, půl hodiny zkoumali jak to vlastně funguje a pak mě s lochecem pustili.
Co si mel za auto? Uz si ho prodal?pytlak2 píše:chlapi, končím s olejem. Kupuji nové auto a do toho už to lít nehodlám. Jinak jsem najel na olej asi 60000km. Zbylo mi přes 400l, tak jestli máte někdo zájem napište a domluvíme se na ceně. Taky mě jednou chytli celníci v Německu, půl hodiny zkoumali jak to vlastně funguje a pak mě s lochecem pustili.
deflector píše:jezdis bez uprav v -10?:-)oldaf píše:Já jezdím
V pežotu to přihřejvám přes měděnou spirálu ve vodě. A v BMW jen přes elektricky vyhřejvanej filtr. Ráno start u bmw v-13° na podruhý. Ale mám v nádrži 50litrů burákovýho oleje a 30nafty. Musím trochu vyjet a dotankovat naftu, takový mrazy jsem nečekal.

jak moc ti vyhriva ten filtr? Ja mam taky vyhrivany a tipuju ze to da max na nejakych 20 stupnu a mozna ani to neoldaf píše:deflector píše:jezdis bez uprav v -10?:-)oldaf píše:Já jezdím
V pežotu to přihřejvám přes měděnou spirálu ve vodě. A v BMW jen přes elektricky vyhřejvanej filtr. Ráno start u bmw v-13° na podruhý. Ale mám v nádrži 50litrů burákovýho oleje a 30nafty. Musím trochu vyjet a dotankovat naftu, takový mrazy jsem nečekal.

a kde beres ten burakovy ?:-)