mlhovka Berlingo (99)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mlhovka Berlingo (99)
Zjistil jsem, že mi nesvítí mlhovka. Žárovka i pojistka OK. Čím by to mohlo bejt? Kudy jde svazek drátů?

VW Transporter s MTDI, Golf III 4x4
						mlhovka Berlingo (99)
Ktora ?  Zadna ...ta je len na lavej strane ,ide priamo s vypinaca no a ak  predne tak tie maju rele .Tvoj model asi v interieri , novsie v motorovom priestore s poistkami na lavom blatniku a to vlavo dole z pohladu na motor . Podla vin presnejsie .

Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
						Sorry, to je první model, jen mlhovka vzadu  (. Abych řek pravdu, nevím jak dlouho to nesvítí, na minulý STK to nezkoušeli a já kolem toho zas tak neběhám... Z VIN snad stačí MFWJZ. Akorát tam asi byl někdy problém (za minulého majitele), pojistka byla opravena omotáním drátkem
(. Abych řek pravdu, nevím jak dlouho to nesvítí, na minulý STK to nezkoušeli a já kolem toho zas tak neběhám... Z VIN snad stačí MFWJZ. Akorát tam asi byl někdy problém (za minulého majitele), pojistka byla opravena omotáním drátkem  .
 .

(. Abych řek pravdu, nevím jak dlouho to nesvítí, na minulý STK to nezkoušeli a já kolem toho zas tak neběhám... Z VIN snad stačí MFWJZ. Akorát tam asi byl někdy problém (za minulého majitele), pojistka byla opravena omotáním drátkem
(. Abych řek pravdu, nevím jak dlouho to nesvítí, na minulý STK to nezkoušeli a já kolem toho zas tak neběhám... Z VIN snad stačí MFWJZ. Akorát tam asi byl někdy problém (za minulého majitele), pojistka byla opravena omotáním drátkem  .
 .VW Transporter s MTDI, Golf III 4x4

.
 . . Snad se tím prokoušu, hlavně, že už tuším kudy jdou dráty
 . Snad se tím prokoušu, hlavně, že už tuším kudy jdou dráty