dveře O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
dveře O1
ahoj klucí ještě mám jeden problém dveře u řidiče se přestaly odemykat a zamykat nelze snima nic proste jako kdyby byl přeštíplej svazek
asi bude
jak nejlépe odemknout takhle zamčené dveře ?
VW T5 GP 103 KW long
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: dveře O1
a co jiný zámek tam nemáš nebo prostě jsou uzamčené ale do auta se jinak dostanešeste píše:ahoj klucí ještě mám jeden problém dveře u řidiče se přestaly odemykat a zamykat nelze snima nic proste jako kdyby byl přeštíplej svazekasi bude
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
do auta se dostanuslovacek.milos píše:a co jiný zámek tam nemáš nebo prostě jsou uzamčené ale do auta se jinak dostanešeste píše:ahoj klucí ještě mám jeden problém dveře u řidiče se přestaly odemykat a zamykat nelze snima nic proste jako kdyby byl přeštíplej svazekasi bude
miloš
VW T5 GP 103 KW long
-
slovacek.milos
- Aktivista
mám zámek v ruce vytáhneš kolík a dveře musí jít otevříteste píše:do auta se dostanuslovacek.milos píše:a co jiný zámek tam nemáš nebo prostě jsou uzamčené ale do auta se jinak dostanešeste píše:ahoj klucí ještě mám jeden problém dveře u řidiče se přestaly odemykat a zamykat nelze snima nic proste jako kdyby byl přeštíplej svazekasi bude
miloš
ale dveře jsou upe mrtvý
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
slovacek.milos
- Aktivista
mám zámek v ruce rok 98 vytáhnu kolík zatáhnu zq vnitřní píčku a otevřu,este píše:Vytáhnu kolík a nic
nemáš zamrzlé dveře jakože vyrazit.
chci ti jen říct že v zámku není elektrické blokování prostě mám ho vedle počítače a veškeré otázky ti zodpovím bohužel nemohu fotit sebrali mi počítač něco prej přeinstalovat
jestliže je zámek v systemu "SAFE" tak nejde otevrit ani zevnitr.............musiš sundat tapicir a přímo do zámku pustit štávu..............nebo kdyz neni chyba ve vedení nebo řj ale přímo v zámku tak pak vzít velkej šroubovák a rozbít tu plastovou eletrickou část zámku a dát jinejslovacek.milos píše:mám zámek v ruce rok 98 vytáhnu kolík zatáhnu zq vnitřní píčku a otevřu,este píše:Vytáhnu kolík a nic
nemáš zamrzlé dveře jakože vyrazit.
chci ti jen říct že v zámku není elektrické blokování prostě mám ho vedle počítače a veškeré otázky ti zodpovím bohužel nemohu fotit sebrali mi počítač něco prej přeinstalovatmiloš
603917329
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista