Ake turbo tam mas? Garett alebo KKK?bombastiq píše:tak aby nechybělo ,tak mě odešlo turbo![]()
![]()
![]()
![]()
odpočívej v pokoji , bylo si dobrý auto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kupim elektroinstalaciu na Octu 1U TDI z L&K http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... 846#602846
Kuknem urcite mam, len neviem kde v tom bordeli.
Kupim elektroinstalaciu na Octu 1U TDI z L&K http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... 846#602846
abych to dokončil tak fiat je posmrti !!!!
dostal sem nějaky prašule a koupil sem fridex , žárovky, lanko tachometru,promazal zámky prostě celkově dohromady
na vánoce sem řekl kámošovi kterýmu sem dělal tu oktávu a mě koupí levý kameno a pravej kulák (auto skákalo o 0,5 metru v zatáčce )
pak druhej den fridex venku : vodní pumpa KO říkám kurva to snad né !!!!
tak smířenej s realitou sem jel na vrakáč že za 100,- koupim jinou
na vraku zavříno , tak jedu domu a na zahradě nedobrzdim a rozmlátim
blinkr,blatník,kapotu,světlo,nárazník sem si řekl : kurvá ,stane se !!!!!!!
blatník překlepu a zbytek mám náhradní , večer du do auta sednu chcu nastartovat a nic !!! a to byla poslední kapka !!!!!!
mezi tim mě ještě odešel central takže před hypermarketem auto nezamčený a jelikož sem jezdil furt vyklepanej co se na tom vysere
tak sem sebou vozil vercajk
jinak mám v plánu koupit BMW 525 tds
když prodám brzdy,motor-tdid,a pár dalších pytlovin a borec mi dá vejplatu tak je muj !!!
takže asi tak !! fiat tipo je defitivně KO a už jezdit nebude
né že by mě to nesralo ale potom co šel motor 3x ven ,2x vodní pumpa,a nespočet oprav už bylo načase postoupit dále !!!
ale svědomitě říkám kdyby mi někdo nabízel fiat tipo TDS co má najeto 10 000km tak ho beru !!!!! co už mám dělat , hlt v životě dobrý věci odcházej a nějaký přicházej
dostal sem nějaky prašule a koupil sem fridex , žárovky, lanko tachometru,promazal zámky prostě celkově dohromady
na vánoce sem řekl kámošovi kterýmu sem dělal tu oktávu a mě koupí levý kameno a pravej kulák (auto skákalo o 0,5 metru v zatáčce )
pak druhej den fridex venku : vodní pumpa KO říkám kurva to snad né !!!!
tak smířenej s realitou sem jel na vrakáč že za 100,- koupim jinou
na vraku zavříno , tak jedu domu a na zahradě nedobrzdim a rozmlátim
blinkr,blatník,kapotu,světlo,nárazník sem si řekl : kurvá ,stane se !!!!!!!
blatník překlepu a zbytek mám náhradní , večer du do auta sednu chcu nastartovat a nic !!! a to byla poslední kapka !!!!!!
mezi tim mě ještě odešel central takže před hypermarketem auto nezamčený a jelikož sem jezdil furt vyklepanej co se na tom vysere
tak sem sebou vozil vercajk
jinak mám v plánu koupit BMW 525 tds
když prodám brzdy,motor-tdid,a pár dalších pytlovin a borec mi dá vejplatu tak je muj !!!
takže asi tak !! fiat tipo je defitivně KO a už jezdit nebude
ale svědomitě říkám kdyby mi někdo nabízel fiat tipo TDS co má najeto 10 000km tak ho beru !!!!! co už mám dělat , hlt v životě dobrý věci odcházej a nějaký přicházej
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL