Zdravím.
Dnes počas jazdy mi na alhambre zrazu zacal ukazovat klimatronik teplotu vo faranhajtoch, a ani sa neda ovladat. ukazuje to tam iba nejake kanaly. Po prečítaní mi to napisalo závadu 01042 RJ nieje nakódovaná. Kodovanie RJ je teraz 32767. CHcem sa spýtat či sa s tým už niekto stretol , a že co s tým. Resp. či mi niekto vie poradit ake tam mam zapisat kodovanie.
Mám dvojzonový klimatronik
nemám vyhrievanie sedadiel
Mám maxidot
Mám origo navigáciu
neviem čo ešte treba k tomuto.
Dakujem za pomoc.
Braňo.
Klimatronic Alhambra Kodovanie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klimatronic Alhambra Kodovanie
Seat Alhambra ´05 2.8 V6 AYL
Skoda Octavia 1.9 TDI AGR + S502
Re: Klimatronic Alhambra Kodovanie
nehral si sa stym ? nespustil si dignostiku klimy cez tlacitka ?bkery píše:Zdravím.
Dnes počas jazdy mi na alhambre zrazu zacal ukazovat klimatronik teplotu vo faranhajtoch, a ani sa neda ovladat. ukazuje to tam iba nejake kanaly. Po prečítaní mi to napisalo závadu 01042 RJ nieje nakódovaná. Kodovanie RJ je teraz 32767. CHcem sa spýtat či sa s tým už niekto stretol , a že co s tým. Resp. či mi niekto vie poradit ake tam mam zapisat kodovanie.
Mám dvojzonový klimatronik
nemám vyhrievanie sedadiel
Mám maxidot
Mám origo navigáciu
neviem čo ešte treba k tomuto.
Dakujem za pomoc.
Braňo.
http://de.openobd.org/vw/sharan_7m.htm#08
diky
Dik Kevino, zajtra sa s tym popasujem. Diagnostiku na klime som nezapol, same pocas jazdy mi to preskocilo, normalne som nechapal.
Treba ta to hexcan kabel ci staci obycajny?
B.
Treba ta to hexcan kabel ci staci obycajny?
B.
hotovo
Dakujem este raz uz to mam.
S KKl kablom co mam doma mi to neslo, bol som u známeho, a tam som to urobil. Pisalo to ze to ma protokol KW 1281 ci tak nejak.
B.
S KKl kablom co mam doma mi to neslo, bol som u známeho, a tam som to urobil. Pisalo to ze to ma protokol KW 1281 ci tak nejak.
B.
Re: hotovo
a je to OK ? prekodoval si to a je to dobre ? ziadne chyby ?bkery píše:Dakujem este raz uz to mam.
B.
hotovo
Po prekodovaní to nic neurobilo, sa tvarilo ze sa nic nestalo.
az po staceni gombika AUTO , to naskocilo do normalneho rezimu v stupnoch F.
potom sucasne auto a econ, a uz to ukazuje teploty v C.
toto vsjo.
az po staceni gombika AUTO , to naskocilo do normalneho rezimu v stupnoch F.
potom sucasne auto a econ, a uz to ukazuje teploty v C.
toto vsjo.