Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Jo takze nemuzu dat neodpruzenou lamelu na 1hm protoze by to slo moc na tvrdo a nemelo by to co tlumit.Takhle kdyz tam dam odpruzenou lamelu tak to tlumi lamela misto 2hmoty.Je to tak?
Ahoj, jsem tu novej a myslim, ze mi tu urcite poradite. Mam Seat Toledo 1L s motorem 1.9TDi, 81kW, AFN a rad bych pred chipovanim posilil spojku.
Je mozny dat jen pritlacak z VR6 na preoblozenou lamelu z AFN a setrvak AFN? Vim, ze osvedceny recept je setrvak 1Z, lamela 1Z a pritlacak VR6, jen se ptam na alternativu.
Dik za rady.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas mas PM.
A jen pro upresneni. Koupim cely spojkovy set pro 1Z a nebo ATD, vemu z nej setrvak (+ srouby), lamelu a lozisko, doplnim to o pritlacak VR6 a namontuju na svoje AFN.
Muzou nastat pri montazi nejaky problemy se smontovatelnosti?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Lidičky šikovný mam dotaz začíná mi klouzat spojka motor 66kw ALH 2001 Octa
- dvouhmota
najedu ročně 50tisíc takže přemýšlím o přechod na jednohmotu, navíc mam od Dieselpower dělané trysky a až pořídím novou turbínu tak půjdu i do čipu ale to je ještě čas - asi i z důvodu dalšího zvyšování výkonu by ta jednohmota byla myslím lépe.
Kolik za to dám materiál + práce a případně kdo si na to troufne ??
díky moc za odpověď