Vymena pristrojovky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vymena pristrojovky
Kamos ma GIV 99 a zohnal novsiu pristrojovku. samozrejme skusal ju no imobilizer ho nepustil.
ako to spravne spojazdnit.
Vycitat a nastavit predpokladam. otazka cim a ako.
poradi niekto .
dik
poradi niekto .
dik
GIV var asz 4mot upraveny
Re: Vymena pristrojovky
vagtacho a VCDS alebo vagcommander a VCDSjordee_23 píše:Kamos ma GIV 99 a zohnal novsiu pristrojovku. samozrejme skusal ju no imobilizer ho nepustil.
poradi niekto .
dik
tak to bez upravy nezpojizdníš 99 je 2g a ty z r.v.03 je 3gjordee_23 píše:aha ..Dozbec píše:napis aspon roky vyroby pristrojovek ta novejsi muze mit jinou generaci imo
G IV aj s povodnou pristrojovkou je 99 nova je 2003 ...
ta stara je trocha oddrbana . je tam trocha ko plosak
.. mam vag commander 1.2
kedysi davno som to skusal. Ak mas model 2000 tu origo,tak ano,ak model 1999, tak zabudni. R 2003 ma inu komunikaciukevino píše:pochybujem ze to takto pojde.Panky píše:Tak přepájet paměť z starý do nový přístrojovky. Nejsem si jist ale měla by se tim vrátit i ta 2g do nový přístrojovky. A hlavně nemusí kodovat klíče.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
este som to uplne neplytval , ale daval som si do GIII ABS z OI rocnik 00LCLEON píše:ale da sa to pekne spravit,len tam musis toho troska viac prerobit,mam to odskusana na mojej O1 mam 99 a daval som z O1 r.v.04,a vsetko slape ako ma
malo to uz CAN kdez to GIII len Kcko ...
samozrejme bolo treba prepinovat , a potom spravne nakodovat. inak to nefakcilo a samozrejme hadzalo chybu ze nefakci CAN bus.
takze nejak takto by to mohlo byt aj tu ci ??
a este jedna otazka (s tymto som sa nikdy nehral) k novej palubovke staci pridat esxistujuce kluce ci ?
druha moznost prepisat v novej palubke ''nieco'' zo starej
ale to sa da tocielit aj tym prvym postupom nie ??
dik za osvetlenie tychto veci.
GIV var asz 4mot upraveny