brzdenie v teplotach okolo bodu mrazu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
brzdenie v teplotach okolo bodu mrazu
Mam taky zvlastny problem , pri teplote od 0 donej. 4 stupnov mam tesne po nastartovani zatuhnuty brzdovy pedal ,ked druhy treti krat zabrzdim vsetko je OK a potom uz nie je problem.auto brzdi super.a stane sa mi to len pri tej teplote. nieco som tu uz cital o tom ale pozeral som tu hadicu k posilovacu a je OK. Akurat si nie som isty , ze pri vstupe tej hadice do posilovaca to zafukne ked tocim s celym tym tesnenim(obr. z ETKY) ....ma to tak robit? alebo mam vymenit celu hadicu komplet ? ci radsej sa zamerat na brzdovu kvapalinu a odvzdusnenie? co vy na to?

kdy jsi naposled měnil brzdovku. Moc ráda do sebe natahuje vodu, která samozdřejmě pak mrzne.
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
OK, to vsetko beriem ,brzdovku idem riesit...ale zaujima ma ci te prechod hadice moze fuknut ,ked ju napruzim alebo nie ? vie mi na toto niekto odpovedat?
apropo nove zistenie ,tuto sezonu bol ten problem len pri 1. rannom brzdeni a to len pri teplotach od na 0 stupnov do 4 stupnv celzia a len pri vysokej vzdusnej vlhkosti.( to zn. ze nemrzlo !!!)
apropo nove zistenie ,tuto sezonu bol ten problem len pri 1. rannom brzdeni a to len pri teplotach od na 0 stupnov do 4 stupnv celzia a len pri vysokej vzdusnej vlhkosti.( to zn. ze nemrzlo !!!)