nemá,ale neni to zas tak těžké udělat,když víš jak na to
dodatek:Sem zapomněl napsat že to je o5 to co sem psal víše a to že ti to akorát prodlouží dobu zamykacího impulsu,jináč ten mikroporcesor co tam píšou ber s rezervou:-)žádnej tam nevidim
ale neviem
a nemam ani obsah do epromky
ale postup na vdc by si mohol napisat (tych 5 min uz obetuj)
VDC sem nikdy nezkoušel,jen z pohledu elektronika povidám že to neni těžký takoví obvůdek co je na těch stránkách udělat...ale to VDC zkusím až budu doma
dodatek:Sem zapomněl napsat že to je o5 to co sem psal víše a to že ti to akorát prodlouží dobu zamykacího impulsu,jináč ten mikroporcesor co tam píšou ber s rezervou:-)žádnej tam nevidim
Proč s rezervou??? Do toho procesoru jsem psal firmware Umí to otevřít okna, zavřít a ventilaci, to bys bez procesoru dělal těžko.
Už jsem to tady na fóru zmiňoval: Necpěte do těch adres natvrdo hodnotu 02, jak se mezi lidmi s oblibou traduje! Zaděláte si tím na problémy! Hodnota 02 je OK jen u aut, kde původní hodnota je 10.
Správnou hodnotu zjistíte tak, že u stávající hodnoty 4. nejnižší bit (s hodnotou 8 ) nastavíte na 0. To platí pro všechny tři adresy!
Proč s rezervou??? Do toho procesoru jsem psal firmware Umí to otevřít okna, zavřít a ventilaci, to bys bez procesoru dělal těžko.
Opravuji se já sem to blbě přečetl,to má být v budoucí verzi,ale na těch fotkách co tam jsou nikde nic jako mikroprocesor nevidim,vidim tam jen dva 8nohý brouky,což se mě zdá na procesor nějak málo...Bych to spíš viděl na nějakej čítač impulsu a dekodér...ale už sem trošku dýl ze školy takže se možná pletu
Už jsem to tady na fóru zmiňoval: Necpěte do těch adres natvrdo hodnotu 02, jak se mezi lidmi s oblibou traduje! Zaděláte si tím na problémy! Hodnota 02 je OK jen u aut, kde původní hodnota je 10.
Správnou hodnotu zjistíte tak, že u stávající hodnoty 4. nejnižší bit (s hodnotou 8 ) nastavíte na 0. To platí pro všechny tři adresy!
Myslel som, ze tebe nebude robit problem ani to
Nechcel by si rovno napisat male how-to?
Naposledy upravil(a) yeager dne 27 říj 2006, 07:26, celkem upraveno 1 x.
yeager píše:To TomasH
Odkedy ti vagus napisal SZ si sa neozval. Ja to chapem tak, ze ty to uz vies a na ostatnych sa vykasles
zdar, uplne to tak neni, sam to vim pouze na jeden druh komfortky a to tak, že mně vagus poslal jeho utilitku pod win, kterou si naprogramoval, aby nemusel používat vdc_pro. Ale první mně poslal generátor ID procesoru, který mně vygeneroval č.p. a to jsem mu zaslal a pak teprve mně poslal tu util., která teda běží pouze na tom jednom PC, jehož číslo jsem mu napsal:( Takže zatím tak
- sakym kablom funguje ten soft? Funguje to s HEXCAN kablom alebo len klasickym obd2 kablom, a ci podporuje usb alebo len com kable
- je to free alebo commercial