Cent. říd. jed. komf. syst. (J393) - nelze zamknout dálkou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Cent. říd. jed. komf. syst. (J393) - nelze zamknout dálkou
Ahoj,
kamarád má Passat 1.9 TDI v plný výbavě a začalo mu z ničeho nic zlobit zamykání dálkou.
Projevuje se to tak, že pořád svítí světýlko na dveřích, na palubce svítí kontrolka, že jsou otevřené dveře a po rozjetí to napíše, že nejsou zavřené řidičovi dveře. Když vystoupí, tak to nejde zamknout dálkou.
Projel jsem to VAGem a vyhodilo mi to tyto dvě chyby:
Adresa 17 -------------------------------------------------------
Řídící jednotka: 3B0 920 827 A
Komponent: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V08
Kódování: 05115
Opravna #: WSC 00001
WVWZZZ3BZ3E141647 VWZ7Z0B5948519
1 Nalezeny chyby:
01330 - Centralni rid.jedn. komfortniho systemu (J393)
49-10 - bez komunikace - Sporadicky
Adresa 19 -------------------------------------------------------
Řídící jednotka: 6N0 909 901
Komponent: Gateway K<->CAN 0001
Kódování: 00006
Opravna #: WSC 05314
1 Nalezeny chyby:
Za každou radu budu vděčný.
P.S. pokud tu to již bylo, tak se omlouvám, nepodařilo se mi nic podobného najít.
Díky.
kamarád má Passat 1.9 TDI v plný výbavě a začalo mu z ničeho nic zlobit zamykání dálkou.
Projevuje se to tak, že pořád svítí světýlko na dveřích, na palubce svítí kontrolka, že jsou otevřené dveře a po rozjetí to napíše, že nejsou zavřené řidičovi dveře. Když vystoupí, tak to nejde zamknout dálkou.
Projel jsem to VAGem a vyhodilo mi to tyto dvě chyby:
Adresa 17 -------------------------------------------------------
Řídící jednotka: 3B0 920 827 A
Komponent: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V08
Kódování: 05115
Opravna #: WSC 00001
WVWZZZ3BZ3E141647 VWZ7Z0B5948519
1 Nalezeny chyby:
Adresa 19 -------------------------------------------------------
Řídící jednotka: 6N0 909 901
Komponent: Gateway K<->CAN 0001
Kódování: 00006
Opravna #: WSC 05314
1 Nalezeny chyby:
Za každou radu budu vděčný.
P.S. pokud tu to již bylo, tak se omlouvám, nepodařilo se mi nic podobného najít.
Díky.
treba demontovat obklad A stlpika vlavo, listu prahovu, a opierku na nohu. potom nadvihnut koberec a vytiahnut taku plastovu ciernu skatuluPetrS píše:Ještě poslední dotaz, pak už vás nebudu otravovat : )Peete píše:spis v ni bude voda, je pod nahama ridice
Nějaké přesné určení, kde to u toho řidiče hledat? Je potřeba sundat celý koberec nebo tam je na to nějaké "okénko"?
Je to Passat B5.5 r.v. 2002.
Všem moc děkuji!

Vďaka Ti : )kevino píše:treba demontovat obklad A stlpika vlavo, listu prahovu, a opierku na nohu. potom nadvihnut koberec a vytiahnut taku plastovu ciernu skatuluPetrS píše:Ještě poslední dotaz, pak už vás nebudu otravovat : )Peete píše:spis v ni bude voda, je pod nahama ridice
Nějaké přesné určení, kde to u toho řidiče hledat? Je potřeba sundat celý koberec nebo tam je na to nějaké "okénko"?
Je to Passat B5.5 r.v. 2002.
Všem moc děkuji!
jeste jednu cennou radu, az si das novou, uz ji nedavej zpet pod koberec, ale zaves ji k pojistkam, kabelaz tam vyjdePetrS píše:OK, díky za další cennou radu : )milan59 píše:Zkontroluj i svazek el.instalace,co vede okolo dveří řidiče pod kobercem k té komfortce.Jsou v něm spoje,které bývají uhnilé.Poznáš to podle zelené barvy na těch spojích.Zkus za ty spojené kabely i s citem zatahat.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Takže šance, že by po vyčištění fungovala ta stará je asi mizivá, chápu-li dobře? : )Peete píše:jeste jednu cennou radu, az si das novou, uz ji nedavej zpet pod koberec, ale zaves ji k pojistkam, kabelaz tam vyjdePetrS píše:OK, díky za další cennou radu : )milan59 píše:Zkontroluj i svazek el.instalace,co vede okolo dveří řidiče pod kobercem k té komfortce.Jsou v něm spoje,které bývají uhnilé.Poznáš to podle zelené barvy na těch spojích.Zkus za ty spojené kabely i s citem zatahat.
Jinak dík za další radu : )