Mondeo 1.8 rv 96-vybíjí baterku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mondeo 1.8 rv 96-vybíjí baterku
Ahoj všem.
Kamarád mě poprosil jestli se mu podívám na Mondeo - něco mu vybíjí baterku - prý to měřil a při vyplém klíčku "něco" odebírá cca 0,5 A což je dost - a dotaz zní: stává se to u Mondea jakoby častěji - jako nějaká slabina -tip co by to mohlo být ??
Venku mrzne a nemám garáž tak se chci trochu připravit,ať nemusím rozebírat celé auto.
Myslel jsem jestli třeba jako nějaký imobilizér,nebo rádio,či centrál at.
Díky za každý tip
Kamarád mě poprosil jestli se mu podívám na Mondeo - něco mu vybíjí baterku - prý to měřil a při vyplém klíčku "něco" odebírá cca 0,5 A což je dost - a dotaz zní: stává se to u Mondea jakoby častěji - jako nějaká slabina -tip co by to mohlo být ??
Venku mrzne a nemám garáž tak se chci trochu připravit,ať nemusím rozebírat celé auto.
Díky za každý tip
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Mondeo 1.8 rv 96-vybíjí baterku
zkus to tady http://www.google.cz/url?q=http://www.v ... 3IW7n0alUwbobánek píše:Ahoj všem.
Díky za každý tip
já to dělám pořád stejně malá žárovečka dva vaty dráteček krokosvorky odpojím plus z baterky připojím na plus a na svorku plus jakože žárovka v síerii žárovečka vese svítí a já tahám pojistky jednu máš na levám kolenem a druhou za levým podběhem
až žárovečka zhasne tak nahla číslo pojistky když neznasne tak třeba altík žere
Jako první odpoj altík, ten tlustej cervenej drat, pak pocitac motoru a skontroluj jesli nesvítí naka lampicka, treba v kufru ten odber na to vypada.bobánek píše:" já tahám pojistky jednu máš na levám kolenem a druhou za levým podběhem " kde o je jako přesně ?? dá se udělat foto PLS neznám fordy a chtěl bych se na to připravit![]()
Díky
-
pistabazar
- Přispěvovatel
bobánek píše:" já tahám pojistky jednu máš na levám kolenem a druhou za levým podběhem " kde o je jako přesně ?? dá se udělat foto PLS neznám fordy a chtěl bych se na to připravit![]()
Díky
Už jsi na to kápnul co to bylo? mě před týdnem při montáži altíku do auta nalinko jiskřil,když jsem si s ním "škrtnul" o sání......musím ho znovu vyndat a zjistít proč tam jde proud...je zhruba rok po celkové repasi
Tak v pondělí se k tomu koneč ně dostanu.
Je to auto známého a pořád nám to časově nevychází,bydlí ode mě 50km ... až teď tak jsem zvědavý co to bude ....
a to s ním přijede ještě jeden týpek taky má mondeo ,ale nějakou 2002 ten má zase problém že po nastartování mu na vteřinku zhasne kontrolka dobíjení ,ale pak svítí trvale,že prý to někde měl-prý altík dobrý -taky je k altíku nějaké regulační relé to mu taky měnili -a že prý je tam cca 10 druhů těchto relátek a to co on tam měl původní takže už se nedělá,tak tam dali nějaké podobné .... no jsem zvědavej ..uvidíme.
Neměl jste někdy někdo něco podobného ??
Dík Boban
Je to auto známého a pořád nám to časově nevychází,bydlí ode mě 50km ... až teď tak jsem zvědavý co to bude ....
a to s ním přijede ještě jeden týpek taky má mondeo ,ale nějakou 2002 ten má zase problém že po nastartování mu na vteřinku zhasne kontrolka dobíjení ,ale pak svítí trvale,že prý to někde měl-prý altík dobrý -taky je k altíku nějaké regulační relé to mu taky měnili -a že prý je tam cca 10 druhů těchto relátek a to co on tam měl původní takže už se nedělá,tak tam dali nějaké podobné .... no jsem zvědavej ..uvidíme.
Dík Boban
bodou zlamany draty nekde proto to sviti a nebo jednotka v altiku je spatna nebo ko... proste nejde inteligentni fordi dobijeni a proto sviti i kdyz dava 14.2vbobánek píše:Tak v pondělí se k tomu koneč ně dostanu.
Dík Boban
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
bylo by http://leteckaposta.cz/494143369
lip to nejde do image tiskarny to netiskne a abych vyfotil obrazovku tak sem to musel zmensit.. do altu jdou 3 slaby draty na jednom je 15 a 2 jsou komunikacni s PCM kdyz je jeden z nich prerusenej auto dobiji ale sviti kontrolka.. a nebo je neco v altu v pr.. treba ta jednotka
lip to nejde do image tiskarny to netiskne a abych vyfotil obrazovku tak sem to musel zmensit.. do altu jdou 3 slaby draty na jednom je 15 a 2 jsou komunikacni s PCM kdyz je jeden z nich prerusenej auto dobiji ale sviti kontrolka.. a nebo je neco v altu v pr.. treba ta jednotka
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi