Trysky Sprint 764
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- milansilvia
- Přispěvovatel
Trysky Sprint 764
Ahojte koľko by ma stáli Sprinty 764 na slovensku? Koľko sa berie za výmenu trysiek? Uvažujem nad čipom ale prv by som chcel spraviť udržbu.
- milansilvia
- Přispěvovatel
ja som ich tiez kupil od BHmotor..spokojnost a seriozny pristup..mozem odporucit..milansilvia píše:Dakujem za odkaz, už som písal do BH motor este pred tým ako si ty posla.. Ale chcel som vedieť koľko stojí výmena. On mi ešte neodpísal. Fnuk

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
-
- Přispěvovatel
ak si zozenies trisky neni problem ich prehodit...milansilvia píše:Dakujem za odkaz, už som písal do BH motor este pred tým ako si ty posla.. Ale chcel som vedieť koľko stojí výmena. On mi ešte neodpísal. Fnuk
treba mi na to sice chvilu ale da sa...
pokial su vstrekovace ok...
som z KE
a sam mam v mojom 502...bl osm si ich kupit primo v chomutove...
este o ake auto sa jedna...kod motora
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
sú aj iní výrobcovia trysiek, napr Bosch, ale Fratelli Bosio je tu(a nie len tu) na fore overená značka, s kvalitou 1A.
a hlavne firma sa tiež zaoberá výrobou trysiek pre výkonové úpravy.takže nieje čo riešiť
a hlavne firma sa tiež zaoberá výrobou trysiek pre výkonové úpravy.takže nieje čo riešiť
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
- milansilvia
- Přispěvovatel