Jak se Vám startuje při těchto mrazech ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jak se Vám startuje při těchto mrazech ?
Dneska jsem po ránu nastartoval až na podruhé
. Asi je to normální při těchto mrazech. Všiml jsem si, že na to má taky vliv kolik nafty je v nádrži. Pokud je v nádrži jen rezerva, tak v těchto mrazech to nastartuje hůř. Soused nenastartoval vůbec chudák
, a to má mnohem novější auto než já 
Re: Jak se Vám startuje při těchto mrazech ?
A kolko ste tam mali? -18,-21?miklopan píše:Dneska jsem po ránu nastartoval až na podruhé. Asi je to normální při těchto mrazech. Všiml jsem si, že na to má taky vliv kolik nafty je v nádrži. Pokud je v nádrži jen rezerva, tak v těchto mrazech to nastartuje hůř. Soused nenastartoval vůbec chudák
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
Re: Jak se Vám startuje při těchto mrazech ?
Ránu tu bylo -16alfik píše:A kolko ste tam mali? -18,-21?miklopan píše:Dneska jsem po ránu nastartoval až na podruhé. Asi je to normální při těchto mrazech. Všiml jsem si, že na to má taky vliv kolik nafty je v nádrži. Pokud je v nádrži jen rezerva, tak v těchto mrazech to nastartuje hůř. Soused nenastartoval vůbec chudák
Zatím bez problému v - 13C na jedno nažhavení a skoro na drc, sice se to motoru moc nelíbí, chvíli mi nadávají ventily ale pak se u to umoudří
Chlapi, měl bych jen takový dotaz, kolik km vydrží žhavičky, mám 143tis a jsou ještě původní. Před zimou jsem se chtěl na ně podívat ale znáte to až zítra a zase zítra atd. Někdo mi říkal že se časem rozpadnou a vydapdají do válce
Chlapi, měl bych jen takový dotaz, kolik km vydrží žhavičky, mám 143tis a jsou ještě původní. Před zimou jsem se chtěl na ně podívat ale znáte to až zítra a zase zítra atd. Někdo mi říkal že se časem rozpadnou a vydapdají do válce
Po takej porcii km by si to mal vymenit, ja som ich menil po 170 000km. To ze su KO som fakticky zistil az ked bolo pod -10, inak som to nepostrehol. Ich rozpadnutia sa bat nemusis, u mna boli este cele aj po takom mnozstve km.Boban píše:Chlapi, měl bych jen takový dotaz, kolik km vydrží žhavičky, mám 143tis a jsou ještě původní:?
už sa my dva krát stalo že som vybral žhavič bez špičky, raz Peugeot 1,9D a druhý krát Passat B3 1,9D. Vraj sa to stane v tedy ked tryska nerozprašuje ale tečie a potom ten žhavič rozpáli ako autogén.Boban píše:Zatím bez problému v - 13C na jedno nažhavení a skoro na drc, sice se to motoru moc nelíbí, chvíli mi nadávají ventily ale pak se u to umoudří![]()
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245