Haldex

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

misoVW
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od misoVW »

macoo21 píše:a preco by na to nebol vhodny :? ,
prave kvoli tomu EDS co sa neda vypnut .
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

marquee píše:Pokud vím tak pohárová rallycrosová fabie používá Haldex upravenou řídící jednotkou ale to bude asi trošku složitější zásah :D
jaj no ved ano. ale rj haldexu upravena na to aby len vypinala vtedy ked musi a nie spinala vtedy ked sa jej chce stoji asi 1500-2500 eur zalezi na co ma byt urcena....
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
LUIGI124
Přispěvovatel

Příspěvek od LUIGI124 »

muzu se pripojit mam leona cupru a zadni cidla abs nefungujou spis je tam nemam,esp a abs nefunguje ale haldex funguje uplne normalne,a da se s tim letat velmi dobre dverma na pred :) :) :) :)
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

ak je toto pravda, ideme robit zadne cidla na vypinac, alebo rele :-D
LUIGI124
Přispěvovatel

Příspěvek od LUIGI124 »

je to pravda ja ty cidla nevytahl umyslne ale kdyz jsem auto koupil tak nejaky dobrak prede mnou prosrouboval dlouhe srouby na kola az do ctecich kleci abs ty se skrivily a zlikvidovali cidla abs tak jsem je vytahl at zjistim co je tam za problem a nemelo smysl je davat zpet kdyz byly o cm kratsi a haldex funguje suprovne a bez jakychkoliv problemu
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

jo to mi dělá taky,jdu do brzdy a nebrzdí,pedál tvrdej jak káme nejde zmáčknout a auto nespomaluje :D :D

musíš se přes to přenést,ale je pravda že mi to přineslo pár krušných chvilek :D :D
QUATTRO 308 kW
skoda
Aktivista

Příspěvek od skoda »

LUIGI124 píše:je to pravda ja ty cidla nevytahl umyslne ale kdyz jsem auto koupil tak nejaky dobrak prede mnou prosrouboval dlouhe srouby na kola az do ctecich kleci abs ty se skrivily a zlikvidovali cidla abs tak jsem je vytahl at zjistim co je tam za problem a nemelo smysl je davat zpet kdyz byly o cm kratsi a haldex funguje suprovne a bez jakychkoliv problemu
A jak je mozne ze ti ten haldex spina kdyz rj nema povely od zadni napravy? Asi proto ze si jednotka mysli ze kola stojej tak je haldex porad seplej.Je to tak?
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

mám torsen a všechno funguje krásně ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ILvJFIk3S4I
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

se nedivim že říkáš že vše funguje krásně když kroužíš 10 min po parkovišti :D :D :D
QUATTRO 308 kW
LUIGI124
Přispěvovatel

Příspěvek od LUIGI124 »

hm mel jsem to napichle na vagu a zkousel jsem to a on normalne vypina taky jsem se divil ze ten zadek spina a slo to i poznat kdyz jsem mel sjete pneu a jel jsem za deste do kopce tak bylo citit jakoby lehce proklouzly predni kola a jak sepl haldex tak bylo citit take zpomaleni auta fakt nevim
Marek 4Motion
Nováček

Příspěvek od Marek 4Motion »

včera jsme byli létat u nás na trojáku...a podařilo se mi po určité době a taháním ručky do zatáček poplést abs...rozvítila se mi kontrolka abs a haldex v pohodě fungoval dál a brzdilo to bez abs...nešlo by to nějak softwarově vypnout aby se rozsvítila kontrolka?? když vytáhnu pojistku tak to odpojí haldex..
Radek Obadal
Sběrač informací

haldex

Příspěvek od Radek Obadal »

no já to mám překopané na trvale 4x4 ale nemám tam RJ haldexu, tudíš nemám ani ESP ani ABS a ted je to teprve to pravé auto
kosta103
Přispěvovatel

Re: haldex

Příspěvek od kosta103 »

Radek Obadal píše:no já to mám překopané na trvale 4x4 ale nemám tam RJ haldexu, tudíš nemám ani ESP ani ABS a ted je to teprve to pravé auto
Jako že haldex jede furt joo??je na tohle stavěnej??
Octavia II 1.9Tdi 77kw...226Hp...467Nm
GII 1.9 Tdi 110kw 4x4... 324ps.. 520Nm
Fabia RS 96kw blt..+soft MAHA....M volesofty
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

spíš by mě zajímala spotřeba..
fabiátor
Moderátor

Re: haldex

Příspěvek od fabiátor »

kosta103 píše:
Radek Obadal píše:no já to mám překopané na trvale 4x4 ale nemám tam RJ haldexu, tudíš nemám ani ESP ani ABS a ted je to teprve to pravé auto
Jako že haldex jede furt joo??je na tohle stavěnej??
1. generace urcite ne, coz je na blbnuti ale nepodstatny, do normalniho provozu jedine v pripade, ze jsi dostatecne majetny na castejsi vymeny
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“