osciloskop
Moderátoři: šulda, Moderátoři
osciloskop
prosím o radu, potřebuji si pořídit osciloskop a nevím jaký, pokud možno nejaký na PC s převodníkem 

Učený z nebe nespad
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Já jsem si koupil osciloskop na Com do PC a dá se používat i přes převodník Com na Usb v notebooku.Má možnost si měřené hodnoty nahrát max 10minut.Podívej se na http://www.sybas.cz/czech/PCoscil/PCoscil.htm
-
- Sběrač informací
Info: K staz enı navod a kompletnı software
sybas@sybas.cz 2 kanalovy 8-mi bitovy 2 900,00 Kc
www.sybas.cz 2 kanalovy 10-ti bitovy 3 900,00 Kc
mobil: 604 18 00 10 4 kanalovy 10-ti bitovy 5 400,00 Kc
(navod k zhotovenı zdarma) zesilovac pro 4 kanal. 2 800,00 Kc
(navod k zhotovenı zdarma) redukce k zesilovac i 580,00 Kc
Vstriky Vstriky
50Hz
1.Nabıjenı AKU , 2.LAMBDA Kontrola diod alternatoru
Miniaturnı, dvoukanalovy digitalnı pame éovy osciloskop , pripojeny k PC pomocı RS 232.
Vhodny zejmšna pro autodiagnostiku. Cena od 2.900,- bez DPH - osciloskop a me rıcı snury.Jednoducha
obsluha , vzorkovanı 22 kHz , velmi komfortnı software
zakladnı citlivost a rozlisenı 65 mV pro rozsah 0 -16V .Libovolnš vyssı rozsahy s externım nape éovym
de licem.Diodova ochrana proti prepe tı. Technologie SMD.Dvoukanalovš do vyprodanı zasob.
Moz no zaslat na dobırku. Vlastnostmi se vyrovna nasobne drahsım prıstrojum!
sybas@sybas.cz 2 kanalovy 8-mi bitovy 2 900,00 Kc
www.sybas.cz 2 kanalovy 10-ti bitovy 3 900,00 Kc
mobil: 604 18 00 10 4 kanalovy 10-ti bitovy 5 400,00 Kc
(navod k zhotovenı zdarma) zesilovac pro 4 kanal. 2 800,00 Kc
(navod k zhotovenı zdarma) redukce k zesilovac i 580,00 Kc
Vstriky Vstriky
50Hz
1.Nabıjenı AKU , 2.LAMBDA Kontrola diod alternatoru
Miniaturnı, dvoukanalovy digitalnı pame éovy osciloskop , pripojeny k PC pomocı RS 232.
Vhodny zejmšna pro autodiagnostiku. Cena od 2.900,- bez DPH - osciloskop a me rıcı snury.Jednoducha
obsluha , vzorkovanı 22 kHz , velmi komfortnı software
zakladnı citlivost a rozlisenı 65 mV pro rozsah 0 -16V .Libovolnš vyssı rozsahy s externım nape éovym
de licem.Diodova ochrana proti prepe tı. Technologie SMD.Dvoukanalovš do vyprodanı zasob.
Moz no zaslat na dobırku. Vlastnostmi se vyrovna nasobne drahsım prıstrojum!
osciloskop
Potřebuji měřit signál řídící jednotky zapalovací cívky, hallova snímače klikového hřídele atd, měření hodnot k zjištění závad podle Vividu. Jinak mooc děkuji za pomoc
Učený z nebe nespad
Ale tady to bude chtít minimálně napěťový dělič a nebo lépe vstupní zesilovač. Jinak by to mohla být poslední věc co ta karta sejmeMatrix píše:Na internetu se da zdarma stahnout programek, kterej vyuziva data ze vsupu do zvukove karty... neco malo jsem o tom cetl a docela to v nekterych pripadech staci, je to jen omezene vzorkovaci frekvenci zvukovky coz je asi 22 kHz

Co poviete na tento scopometer http://www.sos.sk/index_sk.php?str=371&artnum=51764
Záleží jak kvalitně chcete měřit, pro hoby účel stačí zvukovka, jinak ceny docela stoupají. Já osobně jsem dosti dlouho hledal a vybíral. Tady je pár adres:http://www.check-engine.net/
www.ihr-tech.cz
/www.motorexpert.cz/
Takže hodně zdaru.
Michal

www.ihr-tech.cz
/www.motorexpert.cz/
Takže hodně zdaru.
Michal

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
osciloskop
zdravim.ten HD od motorexpert jsem vlastnil.docela spokojenost.hezky provedeni softu vc.ukladani vysledku je k tomu i databaze a spoustu ukazek ruznej prubehu i s popisem.bylo tam asi 30 ukazek spatnjch prubehu vc.popisu zavad.akorat trochu vysi cena.je to asi jeden z tech lepsich.hlavne dobra podpora od prodejce,jeste mrkni na www.gme.cz
Odkazy su to pekne tak poradte co pouzivate pre potreby ako pisal Stoupa ...zaztial sa mi najviac pozdava www.sybas.cz v porovnani cena/prevedenie/velkost ale nemam velke skusenosti s meranim osciloskopom tak si chcem nechat poradit od skusenych
mozno by stacila aj ta zvukovka len mam strach o notas 

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
osciloskop
zdravim.ten osciloskop od ww.sybas jsem koupil jak s nim neco udelam dam vedet.musel jsem objednat snury ktere k tomu nejsou.k tomu softu je i par vzoru ruznejch prubehu.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
osciloskop
pro Stoupa-pred casem jsem koupil KURZ AUTOELEKTRONIKY kde je na jednom z CD video prace s osciloskopem.jestli mas zajem.