Občas nejdou budíky u O1 rok 98. 81KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Občas nejdou budíky u O1 rok 98. 81KW
Nesetkal se stím někdo spadnou mí ručičky na palubce a zase fungují rozdíl času kdy nejdou je různý od minuty třeba i 15 min poradí mi někdo jde li to opravit myslím že jsem docela šikovný ale nevím kde to mám hledat.
Mám jít v ůnoru na technickou rád bych to měl ok
Možná se se to tady už řešilo ale nenašel jsem to díky za rady.
Mám jít v ůnoru na technickou rád bych to měl ok
Možná se se to tady už řešilo ale nenašel jsem to díky za rady.
Naposledy upravil(a) soudruh dne 01 úno 2010, 18:59, celkem upraveno 1 x.
Poradí mi někdo seznamuji se z Octávkou 1.9 tdi 81 kw r.98
ale pozor s obyčejnou trafopájkou do toho nešahej, jedině s mikropájkou:)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
PADAJÍCI RUČIČKY je to spět
Tak jsem se dlouho neradoval problém je tu spět proletoval jsem to podruhé a zase to zlobí není tu někdo poblíž Doksu České lípy kdo to umí bezproblému opravit díky za pomoc.
Re: PADAJÍCI RUČIČKY je to spět
Podle těch obrázků to proletování je OK, jen tam chybí jeden velice důležitý spoj a to je proletování spodní části toho stabilizátoru k plošnému spoji. Taky mě to trápilo a až proletování toho chladiče k plošnému spoji pomohlo. Tak to zkus ještě jednou a určitě to bude OK. On ten stabil docela slušně topí a tu chladící plochu mají použitou jako další funkční spoj. A při použití bezolovnatého cínu se tento vydrobí na prášek a pak to zlobí.soudruh píše:Tak jsem se dlouho neradoval problém je tu spět proletoval jsem to podruhé a zase to zlobí není tu někdo poblíž Doksu České lípy kdo to umí bezproblému opravit díky za pomoc.
OI 81kW AHF kombi 2000 - 510 000km - jen jednou vyměněná spojka - oil od výměny do výměny mezi ryskama
Re: PADAJÍCI RUČIČKY je to spět
Kdyžtak se ozvisoudruh píše:Tak jsem se dlouho neradoval problém je tu spět proletoval jsem to podruhé a zase to zlobí není tu někdo poblíž Doksu České lípy kdo to umí bezproblému opravit díky za pomoc.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Domažlice 135km to mas ke mne tak kdybys nahodou mel cestu tak opravim na pockani,pokud nenajdes nekoho bliz.
mifii@tiscali.cz

hm hm kapku zruky ale dík, mám slibeno od kamaráda někoho z Ustí nad Labem byl tam nedavno a zatím mu to jde dává dva roky zaruky na práci mi říkal kámoš ale čekám na nějaky kontakt nedaří se zatim sehnadmifii píše:Domažlice 135km to mas ke mne tak kdybys nahodou mel cestu tak opravim na pockani,pokud nenajdes nekoho bliz.mifii@tiscali.cz