V else pisou olejem, podle me neuskodi, kdyz je maznes i lehce vazelinkou, aby tam pekne klouzly.vita.10 píše:Mazat jen olejem? Už jsem gumky dělal, ale nikdy všechny 4.Huml píše:pokud pomůže zaškrcení zpátečky, je s největší pravděpodobností špatná gumka na vstřiku co odděluje přívod a odvod nafty ke vstřiku
Start po delsim stani - pada nafta???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Naposledy upravil(a) Sakul dne 01 úno 2010, 15:59, celkem upraveno 1 x.
Me to zaskrceni fakt pomaha. Gumky jsou, ale nove, pekne jsem je namaznul olejem, potrel vazelinkou a nakroutil vstrikovac. Otvor v hlave pro vstrik jsem, ale nijak nesmirgloval ani nesrazel hranu nozem ani nijak nemazal. Je mozny se ta gumka mohla o tu hranku poskodit?Huml píše:pokud pomůže zaškrcení zpátečky, je s největší pravděpodobností špatná gumka na vstřiku co odděluje přívod a odvod nafty ke vstřiku
Po delsim stani to proste blbe chyta a kdyz blafne tak parkrat zakopne a docela smrdi po nafte. Zmerim jeste tlaky a kdyz budou ok, tak jeste jednou vymenim gumky. Jinak uz fakt nevim

pošli mi na SZ číslo,zavolam tiSakul píše:Me to zaskrceni fakt pomaha. Gumky jsou, ale nove, pekne jsem je namaznul olejem, potrel vazelinkou a nakroutil vstrikovac. Otvor v hlave pro vstrik jsem, ale nijak nesmirgloval ani nesrazel hranu nozem ani nijak nemazal. Je mozny se ta gumka mohla o tu hranku poskodit?Huml píše:pokud pomůže zaškrcení zpátečky, je s největší pravděpodobností špatná gumka na vstřiku co odděluje přívod a odvod nafty ke vstřiku
Po delsim stani to proste blbe chyta a kdyz blafne tak parkrat zakopne a docela smrdi po nafte. Zmerim jeste tlaky a kdyz budou ok, tak jeste jednou vymenim gumky. Jinak uz fakt nevim
VW sharan 81kw AVG
Škoda Felicia combi 1.3MPi
Škoda Felicia combi 1.3MPi
vymažeš ty chyby a jak to zaškube vyhoupnou tam obě dvě tyto chyby?ronej píše:No mně to dělá něco podobného. Po nastartování ujedu tak 200m a pak mi to začne škubat a napíše mi to porucha motoru. Po chvíli mi to začne jet jak má, jinak jak jezdím denně,tak je vše v pohodě, ani ve vagu žádná porucha. Ale stačí den pauza a už to blbne. Ve vagu pak je:16706 - cidlo otacek motoru (G28): zadny signal , 19463 - snimac polohy vack./klik. hridele (G40) - zadny signal. Setkal se s tím někdo ?
jo přesně tak, já je vymažu a jak jezdím denně,tak je to v pohodě, ale stačí jeden den pauza a začne škubat, jako by na tři válce, chyby jsou zpět obě, po přidání plynu padají otačky jako bych vypl na okamžik klíče a tak to blbne asi dvě až tři minuty a pak je to už v pohodě. Jsem už z toho zoufalýHuml píše:vymažeš ty chyby a jak to zaškube vyhoupnou tam obě dvě tyto chyby?ronej píše:No mně to dělá něco podobného. Po nastartování ujedu tak 200m a pak mi to začne škubat a napíše mi to porucha motoru. Po chvíli mi to začne jet jak má, jinak jak jezdím denně,tak je vše v pohodě, ani ve vagu žádná porucha. Ale stačí den pauza a už to blbne. Ve vagu pak je:16706 - cidlo otacek motoru (G28): zadny signal , 19463 - snimac polohy vack./klik. hridele (G40) - zadny signal. Setkal se s tím někdo ?

Touran 1,9 TDI,74kW PD
no jestli vůbec řešíš správnej problém, nevím jestli ti pomůže zmáčknutí vracečky, ale co jsem naposled řešil tento problém se sporadicky vyskakující závadou čidla kliky na PD 85kW, musel jsem shodit vanu a očistit impulzní kolo, i když na něm nebyl vidět žádnej problém a od té doby to startuje už jen, když to vidí klíče, do tý doby problémy za studena, za tepla, někdy točení jak blázen někdy jakžtakž, občas se stalo, že nechtělo chytit a otáčkoměr vyletěl na 3000ot., možná zkusit vytáhnout čidlo ven, vzít tlakovej vzduch, někdo ať ti zastartuje a ofoukej to impulzní kolo, možná to není tvůj problém, ale s tím co jsem se setkal já, bylo hrozně zavádějící na padající naftu a nakonec to vyvrcholilo, že to blblo jak jsem popisoval a bylo to tím, čidlem vs. impulzním kolem
no to na problém s naftou teda nevypadá, je divný, že tam vyskočí obě ty čidla jako přerušení, to je na tom Touranu co máš v podpisu?ronej píše:jo přesně tak, já je vymažu a jak jezdím denně,tak je to v pohodě, ale stačí jeden den pauza a začne škubat, jako by na tři válce, chyby jsou zpět obě, po přidání plynu padají otačky jako bych vypl na okamžik klíče a tak to blbne asi dvě až tři minuty a pak je to už v pohodě. Jsem už z toho zoufalýHuml píše:vymažeš ty chyby a jak to zaškube vyhoupnou tam obě dvě tyto chyby?ronej píše:No mně to dělá něco podobného. Po nastartování ujedu tak 200m a pak mi to začne škubat a napíše mi to porucha motoru. Po chvíli mi to začne jet jak má, jinak jak jezdím denně,tak je vše v pohodě, ani ve vagu žádná porucha. Ale stačí den pauza a už to blbne. Ve vagu pak je:16706 - cidlo otacek motoru (G28): zadny signal , 19463 - snimac polohy vack./klik. hridele (G40) - zadny signal. Setkal se s tím někdo ?
Jo to je ten Touran, asi to bude doopravdy něco v elektrice, musím se podívat na kabeláž, ale zase je divné, že jak auto jezdí, tak je vše v pohodě.Huml píše:no to na problém s naftou teda nevypadá, je divný, že tam vyskočí obě ty čidla jako přerušení, to je na tom Touranu co máš v podpisu?ronej píše:jo přesně tak, já je vymažu a jak jezdím denně,tak je to v pohodě, ale stačí jeden den pauza a začne škubat, jako by na tři válce, chyby jsou zpět obě, po přidání plynu padají otačky jako bych vypl na okamžik klíče a tak to blbne asi dvě až tři minuty a pak je to už v pohodě. Jsem už z toho zoufalýHuml píše:vymažeš ty chyby a jak to zaškube vyhoupnou tam obě dvě tyto chyby?
Touran 1,9 TDI,74kW PD