klepani pri nizkych otač.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
klepani pri nizkych otač.
klepani pri nizkych otačkach motru 307 2,0 79kw
mě to dělal výfuk:D hned za katem jsem musel trošku povolit sponu a dát kontromatku. Stačilo trošku brnknout o plyn a přestalo to. Zkus posledchnout, jestli ti to klepe přímo v motoru "železným uchem"(železnou trubičku cca 2-3cm silnou, nejlíp plnou) přikládej k motoru na několika místech, opři si jí o ucho a zachvilku bude vědět co kde klepe, je to krásně poznat...
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
misa.89-nemože to byt upchaty EGR,alebo chitene turbo,alebo preskočeny rozvodovy remen?dnes som to natočil a sledoval som to pozorne všetkymi zmislami ake mam.VYSLEDOK-hned po nštaetovani klepalo a trhalo z motorom+modrobiely dym.asi po 5min. som dal dole dekel a sledoval to ako keby klepali ventily,ale tiež bolo počut nie stale ten isty zvuk z poza motora.da sa rozobrat viko palivoveho filtru?predtym som mu daval poriadne zabrat-držal som ho vo strašne vysokych ot.!!!dakujem za Vaše odpovede a skusenosti

misa.89-nemože to byt upchaty EGR,alebo chitene turbo,alebo preskočeny rozvodovy remen?dnes som to natočil a sledoval som to pozorne všetkymi zmislami ake mam.VYSLEDOK-hned po nštaetovani klepalo a trhalo z motorom+modrobiely dym.asi po 5min. som dal dole dekel a sledoval to ako keby klepali ventily,ale tiež bolo počut nie stale ten isty zvuk z poza motora.da sa rozobrat viko palivoveho filtru?predtym som mu daval poriadne zabrat-držal som ho vo strašne vysokych ot.!!!dakujem za Vaše odpovede a skusenosti