a to ten posranej olej kupujete v baleni 1L? jestli jo, tak by me zajimalo co pak delate s tema prazdnejma flaskama... aha, hodite do popelnice ekologie jak prase
krowman píše:a to ten posranej olej kupujete v baleni 1L? jestli jo, tak by me zajimalo co pak delate s tema prazdnejma flaskama... aha, hodite do popelnice ekologie jak prase
se starej raději o své ostřikovače at se nevymeleš miloš
krowman píše:a to ten posranej olej kupujete v baleni 1L? jestli jo, tak by me zajimalo co pak delate s tema prazdnejma flaskama... aha, hodite do popelnice ekologie jak prase
Flašky rozpouštím v acetonu a leju je do nádrže i s olejem, chytráku.
Starej se o svý globální oteplování a všechny jiný zákazy z ekoterorismu vyplívající a poctivý olejáře nech na pokoji.
Zdravím,lidi sem línej číst 70 stránek fora tak jestli by mi někdo odpověděl mám GIII tdi 17 naj 400tis+ můžu tak začít lít olej bez obav ? popř jestli radši míchat s naftou atd Děkuji
Golf III Variant ALE , CHip,KAT+EGR off,Podvozek,205/40R17 G IV Look Hella
T4 Caravelle 2.5 dti 75kw zatim základ
vancar píše:Zdravím,lidi sem línej číst 70 stránek fora tak jestli by mi někdo odpověděl mám GIII tdi 17 naj 400tis+ můžu tak začít lít olej bez obav ? popř jestli radši míchat s naftou atd Děkuji
Zdravim vsechny, prebejva mi cca 20 ks 10l kanystru s kvalitnim repkovym olejem, ne sragorkou co zmrzne v -3st. Orig zabaleny. Tenhle funguje i v minus 15 atd, uplne f pohode. Normalni cena je kolem 35 kc litr, ja prodavam za 15 kc litr. Nejradeji bych vse najednou, max nadvakrat. Kdo ma zajem at pisne na mejla pavelpg@seznam.cz .. a nejlepe tam da tel. (kdyz se nekomu neozvu je to prodany, mam jen tohle, nejsem prodejna (Praha)