Montaz pal.pocitaca

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mirho
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od mirho »

mato-rk píše:Robil som to na Seat Alhambra co je vlastne to iste ako sharan stacilo len vymenit budiky a packu a dopojit asi 4 kable z packy do konektora na budikoch. Malo by to byt to iste ako passat. Schemu aj pinout konektorov som nasiel v autodate a je to aj vop vivid vorkshop. Ked budem pri svojom PC tak mozem poslat schemu aj pinout. Mozno to tam bude aj na passat B5 ak to nieje to iste ale na 99percent je to rovnake. Ak by ste potrebovali niekto tu schemu piste SZ poslem alebo to niekde upnem. Inak kodovat som nemusel nic az mi to bolo divne len som to zapojil a slapalo to.
mám alhambru 1.9 TDI a voľnú prístrojovku zo sharana 2.O (benzín) kde bol pal.počítač.šlo by to spárovať?
ak áno možeš mi poslať niečo k tomu?
Dík.
mato-rk
Přispěvovatel

Příspěvek od mato-rk »

No v kazdom pripade myslim ze budiky z benzinoveho sharana su asi trosku ine ako dieselove budiky. Otackomer, rychlomer su asi ine neviem nemal som este v ruke budiky benzinove ale kuknem sa ti na to vecer ci by sa to nejako dalo. Packa myslim ze bude pasovat a z budikov by sa mohol dat prehodit len maxidot a dorobit to do tych tvojich. A aky je rv. toho benzinoveho ? Kuknem sa na to..
Peugeot 206, r.v. 2001 1.9 SDI
Seat Ibiza 1.9 TDI - upravujem ju
mato-rk
Přispěvovatel

Příspěvek od mato-rk »

Toto je zapojenie kablov z packy do budikov je to rovnake aj benzin aj diesel takze ak budu sediet ostatne piny tak by to malo slapat hnedy kabel z packy ide na kostru. (rofl)
mato-rk
Přispěvovatel

Příspěvek od mato-rk »

Obrázek
mirho
Nováček

Příspěvek od mirho »

No ja som tam tie budíky už len tak skúsil dať,iba že na tej alhambre nie je vyvedený konektor z RJ(ten čierny) tachometer aj otáčkomer sú síce iné(7000rpm,240km/h),ale to sa dá vymeniť.
Mňa viac zaujíma či sa budú dať vytiahnúť dráty z RJ(ak to vôbec treba),aby mi ukazovalo teplota motora,spotraba,kilometre atď.
Je to starý model alhambry aj starý model sharana
Tom xxx
Nováček

Příspěvek od Tom xxx »

misoVW píše:Nechcem zakladat novy topic. Znamy ma otravuje, chce namontovat palubny PC na feldu 1.3MPI, 50kW. Da sa to vobec? Kde to zohnat a ako zapojit? Dik.
Na feldu to jde je to v levo v palubce není to velká práce pár kabelů.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“