vag diagnostika a kábel OBD II USB
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vag diagnostika a kábel OBD II USB
Nazdar. Nakolko som kúpil nový NTB ktorý nemá COM port, kúpil som aj nový kábel OBD II/USB. Software a ovládače mám nainštalované správne, napriek tomu kábel nekomunikuje s riadiacou jednotkou. Po pripojení káblu k vozidlu sa mi zobrazí hlásenie port COM :OK, interface: nalezen, pripraven, FAst-Synchro kompatibilita: NE
Skúšal som to z rôznymi verziami VAG COMu a vždy s rovnakým výsledkom. Vie mi niekto poradiť v čom môže byť problém..
Dík...
Skúšal som to z rôznymi verziami VAG COMu a vždy s rovnakým výsledkom. Vie mi niekto poradiť v čom môže byť problém..
Dík...
To je sice hezký hlášení ale to samý hlásí kamarádovi kterej má v naťasu vistu a kabel max. do XP.zx6ninja píše:vzdyt ti pise interface nalezen... vag304 a musi slapat... to se jako nepripoji k nicemu?
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Yamaha R1 110Kw

Mám tam win XP a skúšam to na Octávke 1,6i 74KW, r.v. 2002. Ale chyba bola inde. Mám mini NTB Eee. Niekde vo fóre som sa dočítal že treba nastaviť Aku v NTB do režimu High Performance mode. Je to pravda!!! Pokial je tam nastavený iný režim, komunikácia s RJ nefunguje...
Takže asi po týždni nervov som to rozchodil. Dík za ohlasy chalani.... už som strácal nervy...
Takže pre všetkých čo majú Eee od ASUS. Batéria v High Performance - inak to nešlape....
Takže asi po týždni nervov som to rozchodil. Dík za ohlasy chalani.... už som strácal nervy...
Takže pre všetkých čo majú Eee od ASUS. Batéria v High Performance - inak to nešlape....
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
co blaznis? je to uplna blbost...... kazdy kabel musi slapat na vistach...... myslim tim kkl-usb!!!! spis bych rekl ze je to v nastaveni!!!!ROBIG píše:To je sice hezký hlášení ale to samý hlásí kamarádovi kterej má v naťasu vistu a kabel max. do XP.zx6ninja píše:vzdyt ti pise interface nalezen... vag304 a musi slapat... to se jako nepripoji k nicemu?
jj je to asi na vsetkych notasoch.rendyx píše:Mám tam win XP a skúšam to na Octávke 1,6i 74KW, r.v. 2002. Ale chyba bola inde. Mám mini NTB Eee. Niekde vo fóre som sa dočítal že treba nastaviť Aku v NTB do režimu High Performance mode. Je to pravda!!! Pokial je tam nastavený iný režim, komunikácia s RJ nefunguje...
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
jj je to asi na vsetkych notasoch.rendyx píše:Mám tam win XP a skúšam to na Octávke 1,6i 74KW, r.v. 2002. Ale chyba bola inde. Mám mini NTB Eee. Niekde vo fóre som sa dočítal že treba nastaviť Aku v NTB do režimu High Performance mode. Je to pravda!!! Pokial je tam nastavený iný režim, komunikácia s RJ nefunguje...
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
¨alfik píše:jj je to asi na vsetkych notasoch.rendyx píše:Mám tam win XP a skúšam to na Octávke 1,6i 74KW, r.v. 2002. Ale chyba bola inde. Mám mini NTB Eee. Niekde vo fóre som sa dočítal že treba nastaviť Aku v NTB do režimu High Performance mode. Je to pravda!!! Pokial je tam nastavený iný režim, komunikácia s RJ nefunguje...
Na všech asi ne.Mám 4 roky starej ACER s XPa žádnej problém
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Yamaha R1 110Kw

Yamaha R1 110Kw

- Warlockvw
- Přispěvovatel
mam asus F3KE a v rezime High Performance a aj na Battery saving mi vsetko slape...takze asi vsetky notebooky su neni rovnake (Win XP),OBDII KKL/USB,VAG Ihr 304.0alfik píše:jj je to asi na vsetkych notasoch.rendyx píše:Mám tam win XP a skúšam to na Octávke 1,6i 74KW, r.v. 2002. Ale chyba bola inde. Mám mini NTB Eee. Niekde vo fóre som sa dočítal že treba nastaviť Aku v NTB do režimu High Performance mode. Je to pravda!!! Pokial je tam nastavený iný režim, komunikácia s RJ nefunguje...
Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta