Ahojte pani.
Mam taký problém ! Aké auto by ste mi odporúčali na každodenné dochádzanie do práce 35+35 km, osádka ja+3 niekedy 4 .
Terén: kopce,rovinka,ostré zákruty v lese...
Momentálne mam octavku kombi 1.9 81kw - ASV motor, model.rok 03 .čierna, výbava: dažd.senzor,vyhr.sedačky,climatronic atd. Max. spokojnosť. Za tie roky čo ju mám priemer. spotreba 5,2 l
Keďže už mám na nej nalietané 245.000 km , tak by už trebalo niečo novšie a väčšie - stále som si musel posúvať sedadlo, keď si niekto za mna väčší sadol. Ja mam tiež okolo 190 cm.
Môj výber : kedže nove auto nechcem, vyhovoval by ročník 06-07 . Skôr niečo zo 4x4 ale keď nie ,tak nie.
Najprv som mal zalusk na Subaru Forester 2.0 benzín . Nie je krásavec ale na ceste jednička , ale raz taká spotreba.
Dnes som bol pozrieť v bazáre Audi A4 Quattro 1.9 TDi. 06 Autíčko pekne ale miesta vzadu na sedenie -nič moc . Bol tam jeden passat 1.9 TDi ,full ale len 77kw,neviem či je to dosť . Dovoz SRN za 11400€
Zajtra idem pozriet Ford C-Max 1.6 d alebo 2.0d a ešte pokukujem po Toyote Avensis 2d.
Aut je dosť a mam už v tom hokej. Chcem niečo pohodlne, nechcem cítiť každý kamienok . Cenová hladina cca. do 13.000€
Pekne vás prosím , skúste mi pomôcť . Ďakujem
Problém!! Výber auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ďakujem za odpovede.
Na OII 2.0 TDi 103 kw 16V sedan som jazdil v praci 2 roky dozadu, auto bolo kupované nove . Doteraz mam z toho traumu. Najazdil som s ním cca.25000km. Nechcem nikoho uraziť , auto bolo dosť dobre ,živé ale so spotrebou som nevedel isť pod 7l , dosť často som musel dolievať olej LongLife zrejme ešte surový motor, v zime sa dosť často zapínalo abs aj keď len trochu som zatlačil brzd.pedal a predok dosť hrabal ,dosť citlivý plyn . Niekedy som bol rád, keď som si presadol do mojej O I.
Ale to predne sedadlo !!! To nemalo fakt chybu !!! Sadak dlhy a úzky. ½ laveho stehna som mal vo vzduchu. Také sedadlo mohol vymyslieť len blbec alebo žena. To ešte fabia mala lepšie. Chcel som si ho dať prečalúniť , pretože nove sedadlo , ktoré montovali do šport. vybavi bolo dosť drahé. Možno pre niekoho detail ale pre mňa nie, to taká Altea alebo Leon to majú sedadla ako sa patrí . Je dosť aut ,fakt sa neviem rozhodnúť .Keď OII , tak asi 77kw alebo 103kw s DSG .....
Na OII 2.0 TDi 103 kw 16V sedan som jazdil v praci 2 roky dozadu, auto bolo kupované nove . Doteraz mam z toho traumu. Najazdil som s ním cca.25000km. Nechcem nikoho uraziť , auto bolo dosť dobre ,živé ale so spotrebou som nevedel isť pod 7l , dosť často som musel dolievať olej LongLife zrejme ešte surový motor, v zime sa dosť často zapínalo abs aj keď len trochu som zatlačil brzd.pedal a predok dosť hrabal ,dosť citlivý plyn . Niekedy som bol rád, keď som si presadol do mojej O I.
Ale to predne sedadlo !!! To nemalo fakt chybu !!! Sadak dlhy a úzky. ½ laveho stehna som mal vo vzduchu. Také sedadlo mohol vymyslieť len blbec alebo žena. To ešte fabia mala lepšie. Chcel som si ho dať prečalúniť , pretože nove sedadlo , ktoré montovali do šport. vybavi bolo dosť drahé. Možno pre niekoho detail ale pre mňa nie, to taká Altea alebo Leon to majú sedadla ako sa patrí . Je dosť aut ,fakt sa neviem rozhodnúť .Keď OII , tak asi 77kw alebo 103kw s DSG .....
Je fakt, že to sedadlo je úzké. Mám skoro dva metry a stotřicet kilo a tudíž pohodlí je pro mě dost zásadní. Moc jsem s tím vozem nejezdil, ale tohle je fakt věc, která mi docela vadila (ve srovnání s Galaxy je to nedomyšlené).
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
RENAULT Kadjar 1,33TCe 117kW automat (*2019)
RENAULT Kadjar 1,33TCe 117kW automat (*2019)