Kabel OBD2 a Win7
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kabel OBD2 a Win7
..potrebuju poradit jesi mam sanci rozchodit tento kabel? zatim se me nedari software funkuje ale nejdou mi ovladace k programu OBD diag..v pocitacich nejsem zadnej odbornik..takze bych byl rad za kazdou radu.. 

- Champion
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
kazdy soft co fungoval pod XP ide spustit aj na win 7. Treba nastavit dve veci v exe subore ktory chceme spustit .
1. kompatibilitu- spustit v rezime WIN XP SP3

2.spustit ako spravca

Takto vam to zarucene na 100% pojde spustit .

2.spustit ako spravca

Golf IV 1.9TDI ATD PD, EGR-KAT=OFF, spojka VR6+ kovokeramika, prevodka dlha EWT, vstreky AL, turbo hybrid, sanie ARL, custom FMIC 60mm, custom NEREZ vyfuk 63mm, brzdy RS 312/256 , Lowtec stelovak -6cm , 18" REPLICA RS4 carbon, look R32, soft by DTech
Champion píše:kazdy soft co fungoval pod XP ide spustit aj na win 7. Treba nastavit dve veci v exe subore ktory chceme spustit .
2.spustit ako spravca
Ale tento pán (Champion) zaručuje, že na Win 7(32 nebo 64, holinky nebo hodinky) bude funkční, ale nenapsal čím ručí?
OII 1,6 tdi
Prosim o pomoc !!
Zdravím, mam problem s autodiagnostikou. je to USB - OBD II - TWO version K line + L line potreboval by som vediet aky Vag com a aký driver pre tento tip autodiagnostiky by som potreboval pre Win 7 ??
Za pomoc dakujem !!!!
Za pomoc dakujem !!!!
MAM Problem !!!
Zdravím mam problem s tym že kupil som si NTB s win 7 a mam kabel od KK team = USB - OBD II - TWO version K line + L line a nejde mi ho prijat ten kabel ?? poradte nejaky driver na download aj nejaky dobry Vag com na win 7 ,
Za odpoved dakujem !!!!!!
Za odpoved dakujem !!!!!!