TZ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TZ
V TP nemám zapsané váhy pro TZ(brzděný /nebrzděný) a při přihlašování tažného nastaly problémy, jelikož nevěděli co vypsat. Po poradě s techniky mi nabídli (po tabulkovém přepočtu nějaké amortizace) sranda váhy, které má tak škodofka 120. Pokud na to přistoupím, tak to vepíšou do TP (teď to mám po dohodě pouze v OTP, ať neprovokuji k pokutám na cestě) a bude to navždy. Jenže to postrádá pro mne smysl mít velký TD s brzděným do 750KG! Jak to řešit?
Díky za názor

-
- Přispěvovatel
Buď se budeš řídit dle úřadu, nebo si necháš poslat od ofic. dealera v Čechách potvrzení, tedy pokud to bude mít smysl, ale asi ne, jak píšeš, a nebo sehnat nějakou propojku na úřad, aby ti uznali tabulkovou váhu. Podle toho, co píšeš, tak auto by mělo mít celkovou tak okolo 1800 kg, tak počítej tak 12 - 14 set kilo na hák. A to bude dobrá konstelace hvězd...
Víc asi stejně nedaj.

Ano, propojka na úřad, to by to chtělo....
Furt se o nich píše a mluví, ale nějak mi uniká.
Takže jen pro pobavení okolí:
Celková hmotnost auta -2075kg. Povolená hmotnost brzděného -700kg a nebrzděného 450! Tohle mám teď v OTP, to nemůžu ani jet s naloženým vozíkem půjčeným v Baumaxu! No jistě jezdím a tím riskuji štráfu
[/b]

Takže jen pro pobavení okolí:
Celková hmotnost auta -2075kg. Povolená hmotnost brzděného -700kg a nebrzděného 450! Tohle mám teď v OTP, to nemůžu ani jet s naloženým vozíkem půjčeným v Baumaxu! No jistě jezdím a tím riskuji štráfu

Zrovna nedávno jsem to taky řešil-šel jsem přihlašovat tažný na Transita a podle papírů od koule bylo do dvou tun.Jenže bába na inspektorátě kdesi našla,že pro tohle auto může být jen 1300kg a tak mi to tam napsala...no samozřejmě hádka a nasrání.
Vyřešil jsem to tak,že mikrotužkou jsem udělal v techničáku z trojky osmičku a zašel znovu na inspektorát že jsem ztratil malej TP. Tam to v klídku opsali z velkého a když jsem o 200kg mínus,tak jsem relativně spokojenej...
Takže asi tak.
Vyřešil jsem to tak,že mikrotužkou jsem udělal v techničáku z trojky osmičku a zašel znovu na inspektorát že jsem ztratil malej TP. Tam to v klídku opsali z velkého a když jsem o 200kg mínus,tak jsem relativně spokojenej...
Takže asi tak.
Že bych napsal před 750kg jedničku?hmm, lákavé...jenže když si nechám vepsat takový údaj do velkého TP, tak tento údaj mi při vydání duplikátu automaticky vytiskne tiskárnička na malý TP(včetně VINu, jména, typu atd). Otrávené lemry ověšené zlatem to už u nás ani nepíšou, víme? Jen znechuceně mžourají na "otravný" lid za okýnkem (raz dva zhodnotí bonitu zákazníka
)