unás v práci děláme traktory a podobný stroje a u novýho Case co běžel 200 motohodin jsme dělali motor, v pístu propálená díratuner píše:Však už je jen v regale a blok zahazenej v kopřivach

Moderátoři: šulda, Moderátoři
unás v práci děláme traktory a podobný stroje a u novýho Case co běžel 200 motohodin jsme dělali motor, v pístu propálená díratuner píše:Však už je jen v regale a blok zahazenej v kopřivach
Jsem stejného názoru a když na to přijde tak není zase takový problém si ty písty vyměnit za kované z novějších motorů... alespoň člověk pak ví jak je na tom motor před úpravou, protože takhle do válců nevidím a tedy netuším jak ta úprava může dopadnout. A navíc pořád lepší nové větší vstřiky než ty staré co tam jsou a když teď vemu motor 1Z tak má stejně každej naběháno minimálně 200 tisíc... já tedy 270 tis. a pořád OK včetně původního turba z roku 94...pitrsss píše:vy pořád stěma pístama ,nalej tam pořádně naftu a bud to vydrží nebo ne stejně tak může kleknout i afn,když ten výkon budeš používat na předjíždění a ne na 60min kalbu po dálnici na plnej plyn tak to bude v pohodě
Prečo by to nemal byť vhodný motor ? Mám to načipované skúšal som tam aj 81kW trysky a úplne pohoda. Záleži ako sa k motoru chováš.Janosik93 píše:1z motor nieje vhodný na takéto úpravy.má slabé piesty.
ked sa len upraví jemne soft na základe a doladí sa, tak aj ano, ale vela nečakaj , na čipovanie nie velmi vhodný motor .
Opravte ma, ak sa mýlim