sikin1987 píše:Ta pripominka ze se neinstaluje je vazne strasne dulezita:D
Up pise ze ma JTD 110. na 2?4 JTD to ukazuje taky kilometry spravne,takze tam urcite taky,ale vsichni vime ze muzou byt stocene i v RJ
Tak nazývejme věci tím správným jménem což?
Jinak ano, stočené být samosřejmě můžou, ale nakolik tomu věříš?
Jinak makomako: Je to jednoduché jak to zjistíš. Přečti si údaj odometru, ujeď třeba 10km, znovu mrkni na údaj o odometru. A hned budeš vědět jakou hodnotou máš dělit.
sikin1987 píše:Ta pripominka ze se neinstaluje je vazne strasne dulezita:D
Up pise ze ma JTD 110. na 2?4 JTD to ukazuje taky kilometry spravne,takze tam urcite taky,ale vsichni vime ze muzou byt stocene i v RJ
Tak nazývejme věci tím správným jménem což?
Jinak ano, stočené být samosřejmě můžou, ale nakolik tomu věříš?
Jinak makomako: Je to jednoduché jak to zjistíš. Přečti si údaj odometru, ujeď třeba 10km, znovu mrkni na údaj o odometru. A hned budeš vědět jakou hodnotou máš dělit.
Tak mne 1.6 ukazuje 33 tis. km,alebo sa tam ta desatinna ciarka nepocita?
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Ja treba tomu ze moje auto ma 175 tis verim. Na budiku je 93 tis.
Dle dilu co na aute byly sem tipoval tomu auto okolo 160 tis. dkyz sem to kupoval tak to melo 89 na budiku
no já máám alfu 1.9 a tam mi to ukazalo OK, teda jsem zjistil ze jsou km stocene ale dnes jsem napichnul kolegovi punto II 1,9JTD a tam mi to ukazalo ten blud...
Caues mam jednoduchy dotaz v cem je tento )udajne flashovaci kabel jiny nez klasicky KKL kabel? vim ze nevidim dovnitr co tam je,ale myslel sem se ze flasher nebo jak se to pise je nejaka vetsi krabicka.
Muzete mi nekdo k tomu neco rict? a jetsli by se s tim fakt dalo nachipovat neco. a s tema mapama je to jak myslite? je to nebezpecny?ja si osobne myslim ze tam maji jen nejaky zakladni upraveni co si kopiruje fura chipovacich firem a nemelo by to byt na poskozeni,ale buh vi. http://aukro.cz/item934803693_flasher_g ... uning.html
sikin1987 píše:Caues mam jednoduchy dotaz v cem je tento )udajne flashovaci kabel jiny nez klasicky KKL kabel? vim ze nevidim dovnitr co tam je,ale myslel sem se ze flasher nebo jak se to pise je nejaka vetsi krabicka.
Muzete mi nekdo k tomu neco rict? a jetsli by se s tim fakt dalo nachipovat neco. a s tema mapama je to jak myslite? je to nebezpecny?ja si osobne myslim ze tam maji jen nejaky zakladni upraveni co si kopiruje fura chipovacich firem a nemelo by to byt na poskozeni,ale buh vi. http://aukro.cz/item934803693_flasher_g ... uning.html
Kabel si klidne kup.... ale mapy si nechej radeji upravit...
na to DVD bych nesazel ze to bude neco kvalitniho.........
A pokurvit jednotku si muzes taky kdyz ti neco zkolabuje ..........
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
sikin1987 píše:Caues mam jednoduchy dotaz v cem je tento )udajne flashovaci kabel jiny nez klasicky KKL kabel? vim ze nevidim dovnitr co tam je,ale myslel sem se ze flasher nebo jak se to pise je nejaka vetsi krabicka.
Kabel si klidne kup.... ale mapy si nechej radeji upravit...
na to DVD bych nesazel ze to bude neco kvalitniho.........
A pokurvit jednotku si muzes taky kdyz ti neco zkolabuje ..........
Uplne mu staci zadat spatne cislo jednotky a uz bude zhanat programatora.
Ale teraz vazne.Je to ako pisal kecka.Kabel OK,ale tie mapy su hruza...
Passat Variant 1.8T APU
No a v cem je ten kabel teda jiny? kdyz vypada stejne? kdyz vidim ty velke krabice co prodavaji v obchodech co se diagnostikou zabivaji,tak nechapu o cem to teda je.Jako ja bych za to asi nedal ani 2 tis. Stejne aj kdybych nachipoval znamym auto,tak na tom nic nevydelam.a pokurvit auto sobe dobry,ale nekomu jinymu to bych taky mohl zplakat. troskus me badal po svete a nenasel sme stejne zadny mapy ke stazeni jen ten soft kde teda bylo aj moje JTD,ale samozrejme to chtelo vlozit nejaky ty mapy. ja nevim nerozumim tomu a raci to necham plavat
No, podle mého (čistě teoreticky) ty kabely budou totožné. Komunikace probíhá pouze po K-lince. Logické úrovně budou také stejné, takže hardware by měl být stejný a půjde pouze o software a mapy. Ale jak říkáš, pakliže ti neleží na stole další funkční řídící jednotka motoru, do ničeho bych se nepouštěl. Podělat se dá jednotka opravdu snadno, nemluvě o zkurvení motoru špatnejma mapama.
Botas píše:No, podle mého (čistě teoreticky) ty kabely budou totožné. Komunikace probíhá pouze po K-lince. Logické úrovně budou také stejné, takže hardware by měl být stejný a půjde pouze o software a mapy. Ale jak říkáš, pakliže ti neleží na stole další funkční řídící jednotka motoru, do ničeho bych se nepouštěl. Podělat se dá jednotka opravdu snadno, nemluvě o zkurvení motoru špatnejma mapama.
Kable rovnake nebudu. Viem,ze KKL-USB sa s Galletom ani nespoji s jednotkou. Ten kabel bude fungovat ako HW kluc,alebo nieco take.
Passat Variant 1.8T APU
Jo jo kaslu an to. Denska sem zmeril tu vahu vzduchu a je to v haji. pozadovany mnozstvi vzduchu oproti nasavanemu je v 90% pripadu rozdilne a nekdy dost brutalne. Jendou ma byt 1200 nasava 600 jendou ma byt 500 a nasava 690. Otazka jetsli to je netestnostma hadic- coz neodhalim to uz sem se snazil. a nebo tou vahou ze proste neni BOSH a dava rozdilne hodnoty
sikin1987 píše:Jo jo kaslu an to. Denska sem zmeril tu vahu vzduchu a je to v haji. pozadovany mnozstvi vzduchu oproti nasavanemu je v 90% pripadu rozdilne a nekdy dost brutalne. Jendou ma byt 1200 nasava 600 jendou ma byt 500 a nasava 690. Otazka jetsli to je netestnostma hadic- coz neodhalim to uz sem se snazil. a nebo tou vahou ze proste neni BOSH a dava rozdilne hodnoty
Ked budes behat po meste a merat,tak ho...o nameras. Pochybujem,ze poziadavok pri plnom plyne od 2000 ot. je 500 mg.
Passat Variant 1.8T APU
Tato tabulka je uplne k nicomu. Z akeho to je programu prosim ta?
Strasne hodnoty.Otacky tam lietaju 1500-2300-3100-4100.....To je vytocena 1-2?
Ak chces poriadny log,tak zarad 3 od 1500-4000 niekde do kopca.
Ale to uz sa tu asi opakujem...
Z tohoto sa bohuzial nic neda vycitat.Akurat to,ze ti vari motor.
Passat Variant 1.8T APU