rozumiem.jordee_23 píše:Pokud se rozhodnu pro výměnu trysek, ať už ty nebo ony, určitě koupím nové. Ty koníky jsou určitě lákavé, na druhou stranu nechci nějak rapidně zasahovat do životnosti motoru a samozřejmě mne zajímá i spotřeba paliva. Na 81 kW motorech se mi vždy zamlouvala jejich nízká spotřeba. Zkrátka a dobře rád bych nalezl takové to zdravé optimum...grizzly píše:vymena len trysiek ti urcite prida vykon a nevravim ze to bude na prd , ale az ked tym tryskam prisposobis SW tak to ma 100% efekt .
neboj sa ty si aj tym casom prejdes
ked si zoberes ze takto spravis udrzbu motora a mozes tam mat az cca zdravych 140 konikov a krutiak slusnych cca 310 +/- , tak si myslim ze to nie je zla investicia , ako tam davat starsie 81kw trysky
no samo zaliz ake mas plany s autom, ci nechat ci budes brzo predavat
ak das starsie trysky , daj ich aspon skontrolovat.![]()
Prodej mne asi výhledově čeká, protože rodina se rozrůstá a do Leona se toho moc nevejede...
no tak kup len trysky . Inak snazil som sa ti povedat aj to ze vymenis a
budes mat cca 125 konikov a aj pre oprtimalnych 125 konikov by bolo lepsie vyladit este aj SW. ale kedze ides predavat nemusis
Velku zmenu spotreby to nespravi ak tomu nebudes davat .
palubak ti moze trocha kecat (vylepsovat realitu, ale tu by to malo ist vagom skorigovat)
inak skus popozerat aj sekciu predam , niekedy niekto predava zanovne sprinty nastavene za rozumnu cenu.
ja sam som kupil tak .mal ich 2 mesiace boli z DP , aj nastavene a aj blocek. overil som si a vse sedelo.
zatial som spokojny klop klop klop
Díky moc, podívám se tam...